free download 78 travel guides written by experts

Brandul de condimente Cosmin (Fuchs) premiaza gospodinele cu cadouri pentru cei dragi

The GroupAgenția de publicitate DDB România și agenția de comunicare digitală Tribal Worldwide România, parte a grupului de comunicare The Group, anunță lansarea campaniei promoționale "Gătesc pentru tine, câștig pentru tine!", realizată pentru brandul de condimente Cosmin (Fuchs Condimente). Promoția se va desfășura în perioada 15 octombrie – 15 decembrie 2015 și este cea mai mare de acest tip derulată până în prezent de brand.

“Brandul Cosmin este unul tradițional, de încredere pentru gospodinele din România, venindu-le mereu în ajutor cu produse variate astfel încât mâncarea pe care o pregătesc pentru cei dragi să îi surprindă și să îi bucure. Conceptul campaniei vine în mod firesc în completarea acestor atribute de brand, și de această dată brandul oferă un mijloc prin care mamele pot aduce bucurie pentru familie.”, a declarat Simona Roșca, Sales & Marketing Coordinator Fuchs Condimente.

Cosmin Poster campanie

“Insight-ul de la care am plecat este acela că gospodinele sunt cu adevărat fericite atunci când familia lor este fericită. De aceea, trigger-ul campaniei este reprezentat de "fericirea celor dragi", fiind transpus în premiile care pot fi câștigate în cadrul promoției.

Ne-am dorit să ne îndepărtăm de tiparul clasic, prin care să oferim ustensile sau mobilier de bucătărie nou-nouț ca răsplată pentru sacrificiul din bucătărie și să surprindem gospodinele cu premii pentru cei dragi lor: biciclete Mountain Bike, console PS4 și sisteme home cinema.” spune Costin Milu, Creative Director DDB România.

Campania se desfășoară pe TV, in-store TT și IKA (poster, wobbler, shelftalker) și online prin intermediul platformei www.punegust.ro, pe Facebook sau prin bannere online plasate pe site-uri cu afinitate la publicul țintă.

Mecanismul promoției constă în înscrierea codului unic de pe ambalajul promo, prin SMS la 1828 sau online pe website-ul www.punegust.ro. Premiile sunt oferite prin tragere la sorți: săptămânal biciclete Mountain Bike cu accesorii incluse, lunar console Playstation 4, iar la finalul campaniei, sisteme home cinema + LED TV inclus.

Echipele DDB și Tribal au fost desemnate câștigătoarele pitch-ului de creație organizat în luna iunie a acestui an de client.

Despre Cosmin

Cosmin este cel mai cunoscut și vândut brand de condimente din România, lider de piață în segmentul mediu și brandul cu cea mai bună distribuție numerică pe piața locală. Sortimentația de condimente Cosmin este variată, cuprinzând atât produsele simple (boia, piper, foi de dafin leuștean), cât și amestecuri (mixuri) de condimente.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *