Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BrandTailors semneaza noul design de ambalaj pentru linia de paine

feliata proaspata a producatorului Titan

Urmare firească a programului de branding dezvoltat pentru pâinea toast HapiHap anul trecut, conceptul noului design de ambalaj pentru pâinea feliată proaspătă a producătorului Titan urmăreşte, prin abordarea vizuală fundamentată strategic, să impulsioneze vânzările produselor cu ocazia relansării gamei pe piaţă.

Decisivă, în acest sens, este ancorarea conceptului de design de ambalaj în obiceiurile de consum tradiţionale ale publicului ţintă, în tipologia variată a acestuia din urmă, cât şi în asocierea liniei de pâine feliată cu brand-ul mamă.

„Conexiunea conceptuală pe care o stabileşte soluţia de design de ambalaj între gama de produse şi producător rezultă din asocierea culorii centrale, albul, cu esenţa brand-ului Titan – calitatea făinurilor. Cu toate acestea, diferenţierea gamei de pâini feliate în contextul competitiv rezultă din utilizarea unor culori primare în evidenţierea elementului central, reprezentativ pentru publicul român – farfuria tradiţională – ce sporesc impactul la raft şi gradul de memorabilitate al liniei în rândul consumatorilor. Nu în ultimul rând, elementrul central al noului design de ambalaj are drept scop asocierea calitativă a gamei de pâine feliată Titan cu cea premium deja consacrată, HapiHap – pâine feliată toast.” – Silviu Filipovici, Senior Brand Designer

„Colaborarea cu BrandTailors pentru întregul set de proiecte dezvoltate de-a lungul ultimilor ani s-a dovedit a fi, de fiecare dată, alegerea perfectă. Rezultatele pe care le-am obţinut în piaţă sunt mulţumirea de a lucra cu o echipă care înţelege şi desăvârşeşte abordarea strategică a branding-ului indiferent de complexitatea proiectului şi în cele mai mici detalii.” – Violeta Niculae, Marketing Manager, Membru Consiliu Administraţie Titan S.A.

Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect sunt: Andreea Florea – auditare de brand, Andreea Florea şi Silviu Filipovici – design de ambalaj, Cristina Ionescu – management de proiect, Mihai Părpălea – procesare imagine şi pregătire de tipar.

Din partea companiei Titan S.A. au contribuit: Violeta Niculae – Marketing Manager şi Membru al Consiliului de Administraţie Titan S.A.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *