metalshow

BrandTailors primeste recunoasterea internationala a expertizei sale pe branding de produs

la REBRAND 100 Global Awards

BrandTailors – companie de consultanţă şi design de brand – a fost premiată şi la ediţia din acest an a festivalului internaţional REBRAND 100 Global Awards.

Festivalul REBRAND 100 este primul şi singurul eveniment din lume care oferă cea mai înaltă atestare a valorii repoziţionării de brand. BrandTailors a participat constant în ultimii ani la acest festival, iar proiectele înscrise în competiţie au fost apreciate de juriul internaţional de fiecare dată. Astfel, BrandTailors a fost singura firmă de consultanţă de brand din România premiată la ediţia de anul trecut pentru un proiect din industria FMCG (rebranding-ul Silvana), în vreme ce la ediţia din 2008 a câştigat trei premii – pentru proiectele Eurovita, Bankia şi Vertaria.

La ediţia din acest an, BrandTailors a obţinut două premii ”Merit”, pentru ambele proiecte înscrise în competiţie – Rarăul şi BCR Open România. Cele două distincţii aduc BrandTailors în poziţia de a fi singura companie de consultanţă de brand din România cu patru premii REBRAND 100 pentru branding de produs în portofoliu: Eurovita, Bankia, Silvana şi Rarăul.

„Expertiza BrandTailors pe branding de produs este din ce în ce mai mult recunoscută la nivel internaţional, fapt dovedit şi de premiile câştigate de echipa noastră în cadrul festivalului REBRAND 100. BrandTailors este singura companie de consultanţă de brand din România care a separat, în fapt, operaţiunile de branding de produs de cele de branding de servicii, prin împărţirea membrilor echipei în funcţie de talentul si abilităţile demonstrate in timp. În acest mod, fiecare proiect este abordat cu expertiza necesară, iar această expertiză este, acum, din nou apreciată de juriul internaţional al prestigiosului festival REBRAND 100. Sunt mândră să văd că munca noastră şi deciziile noastre strategice sunt recunoscute la un asemenea nivel.” – Beatrice Daniş, Managing Partner

BrandTailors este singura companie de consultanţă de brand dintre companiile româneşti premiate la această ediţie a festivalului care a obţinut două distincţii pentru proiectele derulate în 2010. Juriul festivalului a premiat, în total, 96 de proiecte, iar la categoria ”Merit”, unde echipa BrandTailors a obţinut cele două premii, au fost distinse 36 de proiecte din 14 ţări. Cele mai multe premii la această categorie au fost obţinute de Canada şi Statele Unite ale Americii, ceea ce pune expertiza BrandTailors alături de cea a celor mai mari nume din industria de branding din lume.

„Gândirea strategică şi analitică exhaustivă, dacă este încununată cu o soluţie creativă corectă, care reuşeşte să creeze o legătură emoţională cu consumatorul, dar şi una raţională cu nevoile acestuia, are drept rezultat un brand de produs relevant şi durabil. Astfel, demersul nostru în abordarea branding-ului de produs este confirmat atât de succesul comercial al proiectelor realizate, cât şi de distincţiile obţinute în repetate rânduri la festivalul REBRAND 100 Global Awards.” – Janos Kurko, Creative Partner

Membrii echipei BrandTailors care au contribuit la realizarea celor două proiecte premiate la ediţia din acest an a festivalului REBRAND 100 sunt: Rarăul – Anca Andronescu, Andreea Florea, Beatrice Daniş, Cristina Ionescu, Ilinca Apetrei, Janos Kurko, Melania Nemeş şi Mihai Părpălea; BCR Open România – Andreea Florea, Beatrice Daniş, Janos Kurko, Melania Nemeş şi Mihai Părpălea.

Bucuresti, 15.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *