Kinodiseea

BrandTailors ofera celor mici zambete si cadouri de sarbatori

In ajunul sarbatorilor de iarna, echipa de consultanti de la BrandTailors impreuna cu o parte din clientii companiei au adus un zambet pe chipul copiilor de la Centrul de Plasament “Sf. Petru si Pavel” din Bucuresti. Cei mici au primit incaltaminte de interior, produse de ingrijire corporala, dulciuri, mezeluri, lactate, produse de patiserie, dar si ghiozdane din partea BrandTailors, Cadbury, ProdLacta, Pambac, Caroli Foods, Agricola Bacau, Cher Patissier si Azay. Valoarea toatala a donatiei a fost de peste 5.000 de lei.  

Echipa BrandTailors a avut initiativa ca sfarsitul anului si mai ales sarbatorile de iarna sa ii gaseasca pe cei 50 de copiii de la Centrul de Plasamanet “Sf. Petru si Pavel” cu multe cadouri culinare in camara, dar si cu multe surprize in cizmulite si sub brand. Misiunea de Mos Craciun a fost indeplinita cu success de cei de la BrandTailors alaturi de clientii companiei care au raspuns afirmativ inviatiei de a se alatura.

“Toata echipa a fost incantata sa facem acest cadou pentru micutii din centrul de plasament. Ne-am dorit sa dam ceva comunitatii in care traim, sa reintoarcem o parte din castig spre aproapele nostru. Sarbatorile de iarna este o perioada cand trebuie sa devenim mai buni si sa intindem o mana de ajutor celor care au nevoie. Le multumim colaboratorilor nostri ca au fost alaturi de noi si ne bucuram ca avem in ei nu doar parteneri de incredere de afaceri, dar si oameni sufletisti si sensibili la greutatile acestor suflete mici”, a declarat Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

Aceasta actiune face parte dintr-un program de CSR mai amplu pe care compania romaneasca de consultanta de branding il va desfasura incepand de anul viitor. “Cei mici au fost foarte bucurosi pentru cadourile primite. Multumim BrandTailors si colaboratorilor vostri pentru sensibilitate si pentru le-ati aratat copiilor nostri ca sarbatorile pot fi cu adevarat fericite. Fiecare copil are dreptul să fie fericit, iar fiecare adult are responsabilitatea de a face ceva în acest sens”, a spus Ruxandra Faur, seful Centrului de Plasament “Sf. Petru si Pavel”.

Bucuresti, 15.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *