free download 78 travel guides written by experts

BrandTailors continua dezvoltarea brand-ului Magura

Compania de consultanta de brand, BrandTailors, impreuna cu clientul sau, Cadbury Romania, isi surprind consumatorii si de data aceasta lansand o prajitura cu glazura de ciocolata amaruie, cu un gust intens de cacao. BrandTailors a avut oportunitatea sa extinda ideile creative si strategice in dezvoltarea ambalajelor pentru noua extensie de linie Magura.

Dupa repozitionarea din 2007, Magura ofera consumatoriilor sai un nou sortiment avand aceeasi  compozitie iaurt-crema, dar imbogatita cu noi arome  intr-o “haina” de ciocolata amaruie. Partenerul sau in consultanta de brand, BrandTailors a dezvoltat un design de ambalaj creativ care continua conceptul dezvoltat cu un an inainte.

“Brand-ul Magura al companiei Cadbury Romania este unul pe care il simtim foarte aproape de noi. De-a lungul timpului, echipa noastra de consultanti a definit platforma pentru acest brand si a conceput o noua strategie si o noua arhitectura de brand care sa permita dezvoltarea unui portofoliu de produse adaptat la evolutia categoriei. Echipa BrandTailors a oferit o solutie creativa de amabalaj pentru Magura menita sa ajute brand-ul sa-si gaseasca cel mai bun drum spre intampinarea nevoilor cosumatorului dornic de a savura bogatia gustului ciocolatei amaruie”, spune Beatrice Danis – Managing Partener BrandTailors.

Magura  – prajitura cu glazura de ciocolata amaruie vine sa satisfaca dorintele exprimate de consumatori pe care compania Cadbury le-a aflat in urma a numeroase studii pe care le-a efectuat. Design-ul de ambalaj al acestor doua SKU-uri reda aceeasi buna dispozitie, voiosie si optimism cu care brand-ul si-a obisnuit consumatorul. Cei care vor gusta o prajitura Magura cu glazura de ciocolata amaruie sunt cu siguranta oameni carora le place sa socializeze, trend-setters in cercurile lor de prieteni si mereu bine informati despre ultimele tendinte.

Bucuresti, 07.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *