Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Brands&Bears “rade” inca o data contul BIC

Când e vorba de BIC® Aparate de ras, Brands & Bears "rade" de trei ori mai bine decât oricare altii  (ne referim fireşte, la câştigarea pitch-urilor pe această categorie). Astfel, de trei ani încoace, categoria BIC® Aparate de ras este câştigată detaşat de publicitarii urşi.
 
BIC (Romania) Marketing & Distribution este prezenta pe piata romaneasca ca si sucursala a Grupului BIC, din septembrie 1999.

BIC (Romania) ofera o gama larga de produse de papetarie (instrumente de scris, markere, instrumente pentru colorat, corectoare si lipici), brichete (clasice, electronice, utilitare) si aparate de ras – BIC® este principalul brand de pe piata romaneasca care comercializeaza aparate de ras consumabile cu 3 lame (Bic 3™, Comfort 3 Pivot™ si Soleil™). In plus, anul acesta BIC Romania a lansat divizia de echipamente pentru sporturi nautice –BIC® Sport (caiace, barci, echipamente pentru windsurfing si kitesurfing).
Păstrând tradiţia, anul acesta s-a mers pe un concept puternic din punct de vedere creativ şi care să fie pe limba targetului dat, adică bărbaţi tineri, deschişi la minte şi cu un chef nebun de viaţă.
 
Campania pentru 2006 este construită pe două direcţii dinamice de comunicare. În acest sens, agenţia a propus o abordare creativă, cât mai neconvenţională al cărei mesaj general să se muleze perfect pe profilul targetului vizat.
 
Altfel spus, cu BIC®  vara asta "razi" tot ce înseamnă distracţie maximă, nu oricum, ci cu prietenii tăi.
 
Echipa Brands & Bears – de acum expertă în  BIC® Aparate de ras – este formată din: Tudor Potra – Director de Creaţie, Cristina Lambru – Copywriter, Amandine Heyndricks – Art Director, Cristian Bencze – BTL Director si George Turliu – Production Manager, Andreea Vasile – Account Executive si Emanuel Grigorcea – Director Client Service
 
Din partea BIC Romania si-au concentrat fortele Mihaela Traistaru – Category Manager Lighters & Shavers, Daniel Barat – General Manager si Oana Achim – Brand Manager BIC Sport
 
Fondata in 2002, Brands & Bears este o agentie independenta, full-service si detine in portofoliu clienti ca: Unilever Romania, JTI, Ursus Breweries, HVB Banca pentru Locuinte, OIM, Sarantis si pentru cel de-al treilea an consecutiv: BIC Romania

Bucuresti, 5.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *