free download 78 travel guides written by experts

Brands&Bears duce RAMA la Paris, Roma si Atena!

Odată cu venirea primăverii, RAMA şi-a dorit o campanie proaspătă, care să se diferenţieze de tot ce se făcuse pana atunci. O astfel de provocare poate « scoate » din hibernare orice urs, aşa că reacţia creativilor de la Brands&Bears a venit imediat!

Download spot

Au fost două puncte de pornire: pe de o parte brief-ul clientului, care ne-a permis să visăm iar pe de altă parte promoţia anterioară «O calatorie muzicalã în jurul lumii».

«Trebuia să-l facem pe consumator să simtă impulsul de cumpărare, să-i stârnim curiozitatea şi de asemenea, să-i oferim satisfacţia că a cumpărat ce i s-a promis (o margarină de calitate, un gust bun şi o experienţă emoţională absolut senzaţională). In consecinta, l-am invitat pe consumator într-o lume plinã de bucurii si de relaxare, o lume a experientelor extraordinare, o lume în care sã pãtrundã alãturi de cei dragi lor. In plus, am dorit sa il tentam cu un premiu … instant, o noutate fata de anul trecut.»

 Asa a luat nastere promotia « Europa – Capitalele Gustului », pornitã din dorinta de a oferi o experientã nouã si interesantã. Fiecare cutie de RAMA de 500g poarta pe capac una din cele trei “ispite”, cadouri sub forma de video CD-uri despre locuri senzaţionale – Roma, Paris, Atena – oameni deosebiţi şi gusturi sofisticate. Noua campanie aduce un suflu proaspat, cadouri mai interesante si promisiunea unor premii in mini-vacante in aceste orase.  Aceste premii sunt inscriptionate electronic chiar pe unele dintre video CD-uri.

Din punct de vedere vizual, am folosit margarina de pe tartină ca pe o proiecţie a viselor şi am gravat cu un cuţit de bucătărie numele acestor vise – Paris, Roma, Atena. Ca o continuare firească, spotul TV "Rama proiecţii" este o radiografie romantică a unor vise, traduse de trei personaje, special alese pentru a alcătui o familie cu care să se identifice uşor iubitorii de Rama (regizor Cristi Mungiu, casa de productie Empire).

Au visat impreuna la “Capitalele Gustului”:

Echipa Brands & Bears: Creative Director – Tudor Potra; Copywriter – Cristina Lambru; Art Director – Amandine Heyndrickx; Head of DTP Department – Dorin Rugină, Production & BTL Manager – Cristian Bencze; Account Manager – Claudia Mihai;

Echipa Unilever – Rama: Brand Manager – Simona Ciuca; Assistant Brand Manager – Carmen Saftoiu

Bucuresti, 29.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *