free download 78 travel guides written by experts

Brands&Bears a deschis birou in Chisinau

O echipa mica, dar plina de energie, coordonata de la Bucuresti, se ocupa acum de Clientii din Moldova. Serviciile oferite sunt in primul rand de Creatie ATL si BTL, dar si de media, productie publicitara, implementare si organizare de evenimente.

Prima campanie a biroului Brands&Bears Chisinau are ca tema lansarea Pachetelor de business pentru StarNet, unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi comunicaţii electronice din Moldova. Campania “Businessul este o arta” se desfasoara pe posturile locale de televiziune, pe radio si pe outdoor. Scenariul spotului TV de 30 de secunde a fost scris in Romania, iar spotul a fost produs exclusiv in Moldova, cu variante in limba romana si rusa.

“Am castigat un Pitch in Moldova si am deschis un biroul acolo. Simplu.” – Cristian Bulfinschi, Director General Brands&Bears. “Chisinau este un oras vesel, cu oameni minunati. StarNet este o provocare, dar si o satisfactie. Am inceput proiecte si cu alti clienti. Vrem sa aducem impulsul de creativitate dorit si pe piata de acolo.”

Biroul Brands&Bears Chisinau are in lucru mai multe campanii ce vor incepe sa se deruleze incepand cu luna Decembrie.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *