free download 78 travel guides written by experts

Brandient isi lanseaza website-ul global si anunta deschiderea biroului din Singapore

Brandient lanseaza astazi website-ul global al firmei, odata cu anuntarea deschiderii biroului din Singapore. Decizia de extindere a activitatii in Asia de Sud-Est este un prim pas in globalizarea serviciilor Brandient.

Dupa aproape 10 ani de proiecte de referinta pe piata locala, care au facut vizibile brandurile romanesti la nivel global, Brandient se certifica prin recunoasterea internationala, prin premiile castigate, prin prezenta creatiilor sale in carti de specialitate de pe toate continentele si, mai ales, printr-o echipa de seniori care face cinste brandingului si designului european.

Firma Brandient Asia, cu sediul in Singapore, este detinuta 100% de actionarii Brandient si va servi clienti din Singapore precum si din pietele emergente ale Asiei de Sud-Est, China si Oceania.

Mixul de competente multi-disciplinare si buna intelegere a mecanismului de creare a valorii prin branding face din Brandient un partener al spiritului antreprenorial din orice parte a lumii — fie ca acesta se manifesta intr-un start up care intra pe piata, intr-o firma antreprenoriala care trece la urmatorul nivel sau intr-o corporatie globala care abordeaza pietele emergente.

Noul website creat de Brandient si dezvoltat in colaborare cu Mediatic este o platforma de publishing care permite o abordare dinamica si flexibila a comunicarii on-line, putand raspunde cu usurinta la o serie de nevoi pana acum dificil sau imposibil de rezolvat.

"Experienta acumulata in proiecte non-standard intr-o piata emergenta, atitudinea noastra profund antreprenoriala si talentul recunoscut la nivel international sunt atuurile cu care abordam o piata mult mai mare, dar cu nevoi similare. Existenta unei mase foarte active de antreprenori si companii emergente care pot beneficia de serviciile noastre, precum si mediul excelent de afaceri in Singapore ne-au convins sa facem acest pas in dezvoltarea Brandient…” — Aneta Bogdan, Managing Partner, Brandient.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *