free download 78 travel guides written by experts

Brandient, inclusa in Hall of Fame REBRAND™

Cea mai importanta competitie globala pentru exercitiile de rebranding include Brandient in elita firmelor de consultanta de brand

Brandient a fost inclusa in prestigiosul HALL OF FAME REBRAND™, alaturi de firme internationale consacrate precum Interbrand, Landor, Brand Union, Lippincott, MetaDesign, Future Brand sau Siegel+Gale. Aceasta galerie de elita este initiata de REBRAND™ (SUA), platforma internationala de validare a expertizei in transformarea brandurilor.

"Suntem foarte onorati de aceasta recunoastere, mai ales ca vine din partea unui forum atat de prestigios. Cu o abordare pragmatica si o energie inepuizabila, Anaezi Modu a reusit, prin REBRAND™, sa confirme la nivel global ca brandingul strategic contribuie atat la valoarea unui business cat si la avansul societatii." — Aneta Bogdan, Brandient Managing Partner

In 2005, o tanara companie de branding din estul Europei reusea sa se afirme ca triplu castigator in prima editie a REBRAND 100® Global Awards, pentru proiectele de rebranding ale TVR, Europharm (GSK) si Smartree. Competitia — gandita de la bun inceput sa selecteze si sa premieze numai proiecte de rebranding care solutioneaza probleme reale, strategice de business — a devenit intre timp cea mai respectabila competitie jurizata pentru transformarea brandurilor, iar Brandient a continuat sa castige premii REBRAND™ pentru branduri romanesti, incluzand prestigiosul Best of Awards pentru rebrandingul Dedeman in 2009.

Ca o recunoastere suplimentara a profilului Brandient, Aneta Bogdan, Managing Partner, a fost invitata sa jurizeze editia din 2006 a competitiei, urmata apoi de Cristian ‘Kit’ Paul, Creative Partner, care a facut parte din juriu in 2014.

"Designul de brand este deseori tributar unui proces de infrumusetare efemera si, ca atare, sortit doar unei relevante vremelnice, pe cand REBRAND™ apreciaza valoarea designului strategic, cu forta integratoare — si asta o diferentiaza de alte competitii de branding si design de top."
—Cristian ‘Kit’ Paul, Brandient Creative Partner

DESPRE REBRAND™

REBRAND™™ (SUA) este platforma lider international in recunoasterea puterii de transformare a brandingului, prin programe si studii de caz de best practice. In cei peste zece ani de cand premiaza excelenta, REBRAND 100® Global Awards a devenit cea mai respectabila competitie jurizata pentru branduri repozitionate, cu o participare din peste 51 de tari si 40 de industrii pana in acest moment.

Singapore / Bucuresti, 05.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *