free download 78 travel guides written by experts

Brandient creeaza brandul Digidog pe piata din Ungaria

DIGI-CAINELE ROZALIU ISI PROPUNE SA ANIME PEISAJUL RETAILULUI DE ELECTRONICE DIN BUDAPESTA

Digidog este cel mai nou retailer de electronice si IT din Ungaria, cu operatiuni desfasurate atat on line—vezi digidog.hu—cat si in retailul conventional.

Brandient a creat identitatea plina de vitalitate a retailerului in jurul inconfundabilului Digidog, cainele magenta cu coada de lemur dungata si multicolorata. Prezent in toti vectorii de comunicare, Digidog devine purtatorul de cuvant si vanzatorul cu o personalitate vie, poznasa si carismatica, intotdeauna gata sa prezinte cele mai bune oferte, produse si sa dea cele mai utile sfaturi.

Identitatea de brand isi propune sa atraga in primul rand tinerii innebuniti dupa gadget-uri—aflati mereu in cautarea celor mai noi generatii de computere, telefoane, camere, device-uri si accesorii asortate—si obisnuiti sa cumpere online, cu o deschidere pentru personaje nonconformiste.

Detinut si conceptualizat de unul dintre cei mai experimentati antreprenori si veterani ai retailului din Europa de Est, Digidog isi propune sa ajunga rapid cel mai vizibil brand de retail de electronice din Ungaria.

Designul noii identitati si al aplicatiilor online dedicate este semnat de Eugen Erhan, designer Brandient.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *