free download 78 travel guides written by experts

BrandGSM aduce primele huse pentru Galaxy A50

Nici bine nu ne-a fost dezvaluit S10 si nici nu am reusit sa ii descoperim toate plusurile si minusurile ca cei de la Samsung deja ne-au pus la indemana un nou smartphone foarte promitator care a reusit sa propulseze compania si mai departe in cursa pentru cele mai bune si mai performante smartphone-uri. Este vorba despre Galaxy A50, un smartphone mid-range care a reusit sa aduc noi inovatii fata de predecesorii din aceasta serie.

Vazand cat de scumpe au ajuns telefoanele de top din prezent ma bucur totusi ca exista si telefoane mult mai ieftine care sa poata sa imi ofere o experienta de utilizare placuta. Mai ales ca nu tin neaparat sa am la indemana un device care sa imi ofere fel si fel de posibilitati si performante. Sa pot suna de pe el si sa pot naviga pe internet este cam deajuns pentru mine. Mai important decat pretul si capacitatea unui smartphone este sa il pot proteja asa cum trebuie de diversele accidente care pot aparea zi de zi. Inca de la primul telefon pe care l-am putut numi al meu le tin mereu in buzunarul din dreapta, fata. Nu bag peste el chei sau alte obiecte asa ca posibilitatea ca ecranul sau carcasa acestuia sa se zgarie este mai mica dar totusi exista. De accea, am inceput de ceva vreme sa utilizez huse de protectie si folii pentru ecran.

Desi in cazul telefoanelor mai vechi, cele cu butoane era mai dificil pentru ca nu existau huse pentru un anumit tip de telefon, ma descurcam cumva. Erau foarte frecvente husele de tip Pouch sau cele cu snur. Am avut de-a lungul timpului si telefoane normale, si cu tastatura Qwerty si in cele din urma, cu ecran tactil. Incepand cu aparitia acestora modelele de huse au inceput sa se diversifice, protectia lor devenind esentiala. O mare varietate de huse de protectie si multe alte accesorii GSM pot fi gasite in magazinul BrandGSM, unul dintre cele mai bune din acest domeniu.

La BrandGSM gasim in exclusivitate huse Samsung Galaxy A50, un nou smartphone adus de catre marele producator in aceasta prima jumatate a anului 2019. Acesta este un smartphone mid-range si unul foarte promitator, avand un design elegant si modern, compensat de o configuratie hardware foarte buna. Ca si pentru fratele mai mare, S10, si pentru A50 gasim asadar numeroase modele de huse de cea mai buna calitate, la preturi accesibile.

husa Samsung Galaxy A50

sursa foto BrandGSM

Galaxy A50 are carcasa realizata din plastic, care fata de cele din sticla este ceva mai rezistent si care il face mai usor. Cu toate acestea, este mai predispus la zgarieturi si chiar si fisuri daca telefonul este lovit ceva mai tare. Dar, alegand modelele potrivite de huse A50 putem evita aceste lucruri. Cei din echipa BrandGSM le stau mereu la dispozitie clientilor cu sfaturi si idei pentru a-si achizitiona produsele de care au nevoie.

De la o persoana la alta, modul in care este utilizat si manevrat un telefon difera. In timp ce unele persoane sunt foarte grijulii cu acestea altele sunt mai neindemanatice asa ca este important sa fie aleasa o husa de protectie potrivita pentru fiecare caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *