Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Brand-ul de sport 4F susține Federația Națională de Handbal a Poloniei

După o experiență îndelungată în lucrul cu federațiile de sport individual, brandul 4F, recent intrat pe piața din România, susține pentru prima oară o echipă de handbal. OTCF și Federația Națională de Handball a Poloniei au semnat, pe 1 ianuarie, un angajament ce conferă brandului polonez poziția de sponsor tehnic al Federației Poloneze de Handbal pentru următorii 4 ani. 4F va oferi echipamente sportive atât pentru echipele feminine, cât și pentru cele masculine.

“4F susține sportul de performanță încă din anul 2007. Până în prezent, acest lucru a însemnat susținere către federațiile de sport individual. De aceea, în ultima perioadă de timp, am căutat cel mai potrivit sport de echipă pe care să îl susținem. Ne bucurăm că este vorba despre handbal, unul dintre cele două sporturi de echipă ce a reprezentat Polonia la Jocurile Olimpice de la Rio din anul 2016. Este o investiție pe termen lung pentru noi deoarece credem în succesul acestei discipline.” says Igor Klaja, CEO of OTCF.


Colecția realizată pentru jucătorii de handbal polonezi este formată din patru sub-colecții: echipamente pentru joc (dedicate exclusiv jucătorilor oficiali ai echipei Poloniei), echipamente pentru antrenament (încălzire și exerciții fizice ușoare), echipamente formale (folosite în timpul evenimentelor sportive oficiale, ceremonii și conferințe de presă) și echipamente casual (în afara competițiilor și antrenamentelor, la întâlniri și competiții oficiale). Designerii au utilizat materiale monostrat de calitate din Spania, Danemarca și Japonia. Au fost folosite culori de bază, primele două fiind inspirate de culorile naționale ale Poloniei, albul pur și roșul viguros, în timp ce a treia este bleumarin. Echipamentele portarilor vor fi colorate în verde-lămâie, pentru a-i diferenția pe teren. Colecția a fost produsă în întregime în Polonia.

“Suntem mândri să avem drept partener 4F, un brand polonez extreme de recunoscut și apreciat în lumea sportului. Acest lucru ne dă un sentiment de mândrie și satisfacție. Sunt foarte recunoscător OTCF pentru implicarea și încrederea oferite, acestea confirmând faptul că handbalul este un sport atractiv atât pentru sponsori, cât și parteneri. 4F realizează echipamente pentru sportivii de performanță ai Poloniei, inclusiv pentru participanții la Jocurile Olimpice, de o perioadă îndelungată de timp. Jucătorii de handball au purtat deja colecția 4F dedicată Jocurilor Olimpice de la Rio și au fost extrem de mulțumiți. Suntem încântați să ne alăturăm echipei de sportivi profesioniști îmbrăcați de 4F “- spune Andrzej Kraśnicki, președinte al Federației de Handbal din Polonia.

Printre federațiile sportive ce sunt susținute de 4F se numără Federația Poloneză de Atletism, Federația Poloneză de Atletism, Federația Poloneză de Ski, Asociația Poloneză de Biatlon, Asociația de Patinaj-Viteză și Federația Poloneză de Canoe. La Jocurile Olimpice de la Rio, 4F a oferit echipamente pentru 381 sportivi din 3 țări. Pe lângă echipamentele sportivilor polonezi, logo-ul 4F a apărut pentru prima dată pe hainele purtate de competitor din Serbia și Letonia.

One Comment

  • Zelist Blog » Blog Archive » 05 – 11 ianuarie 2017 – Saptamana in Social Media

    […] House PR Agency: Brand-ul de sport 4F sustine Federatia Nationala de Handbal a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *