free download 78 travel guides written by experts

BPP si ACCA organizeaza cel de-al 32 curs eveniment tehnic

pe tema “Introducere in contabilitatea pentrul impozitul amanat“
 
Pe 11 martie ora 17.30, la sediul BPP, ACCA si BPP Professional Education ii invita pe absolventii ACCA din Romania la cel de-al 32-lea eveniment tehnic de CPD (dezvoltare profesionala continua) pe tema “ Introducere in contabilitatea pentrul impozitul amanat “
 
Acest eveniment are loc prin colaborarea cu BPP Professional Education, singura companie de training professional din Romania acreditata cu statutul ACCA Platinum si care a obtinut recunoastere pe piata romaneasca din ultimii 12 ani datorita profesionalismului tutorilor sai si datorita calitatii trainingurilor si materialelor de studiu oferite.
 
BPP Professional Education Romania este singurul furnizor de programe de training profesionale pentru ACCA acreditat cu statutul PLATINUM, 330 de membrii din cei 540 din Romania obtinand calificarea ACCA dupa ce au urmat cursurile in cadrul companiei BPP. Acreditarea PLATINUM este oferita doar furnizorilor de programe de training care intrunesc toate conditiile de performanta impuse de ACCA. BPP Romania a intrunit aceste conditii datorita predarii performante, facilitatilor oferite studentilor si nu in ultimul rand, ratei estimate de promovare a examenelor care a fost depasita in mod constant de catre studentii BPP Romania.
 
Speakerul acestui eveniment ACCA va fi Stuart Whent, CEO al BPP Romania din martie 2009, specializat in audit si raportare financiara. Pe durata acestui seminar, participantii vor avea posibilitatea sa afle mai mult despre cel mai recent produs pentru studiul online, Mystudy.
 
„Noul produs online de training pentru examinarile profesionale introdus de BPP, se numeste mystudy, fiind un adevarat deschizator de drumuri pentru studentii BPP  ACCA si CIMA de pe tot mapamondul. Acestia au acum posibilitatea de a studia si recapitula pentru examinarile profesionale oriunde si oricand au acces la internet, si, pentru prima oara in Romania, pot sa parcurga intreaga programa printr-un serviciu de acest fel. Credem ca Mystudy ofera un serviciu exceptional pentru piata romaneasca de ACCA, iar BPP Romania are placerea de a lua initativa pentru a-l face disponibil studentilor nostri de aici si din toata lumea.” , spune Ronnie Smith, Business Developer al BPP Romania.
 
Prezentarea se va tine in limba engleza si membrii ACCA vor avea posibilitatea sa acumuleze prin participare 2 puncte de CPD.Taxa de participare va fi de 100 RON, iar suma acumulata in urma inregistrarilor va fi donata catre ONG-ul Agent Green, o organizatie non-profit ce se specializeaza pe protectia mediului si care deja a fost implicata in proiecte mari si parteneriate cu WWF si alte organizatii de mediu din Romania.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *