metalshow

BPP Professional Education Romania premiaza excelenta si profesionalismul

Joi, 26 noiembrie 2009, BPP Professional Education Romania decerneaza in cadrul unui eveniment organizat la Athenee Palace Hilton trofeele de absolvire a calificarii contabile internationale ACCA.

52 de absolventi, dintre care mai mult de jumatate sunt profesionisti veniti din companii de audit Big 4, vor fi certificati ACCA dupa circa 3 ani de pregatire intensa.

Cu peste 100 de ani de experienta internationala in peste 170 tari si 131 500 membrii activi, calificarea ACCA se adreseaza persoanelor care lucreaza in domeniul financiar-contabil si care doresc sa obtina cea mai inalta calificare profesionala sau acced la o functie de top management in cadrul companiei.

BPP Professional Education Romania este singurul furnizor de programe de training pentru ACCA acreditat cu statutul PLATINUM, 330 de membrii din cei 540 din Romania fiind acreditati numai in cadrul companiei BPP. Acreditarea PLATINUM este oferita doar furnizorilor de programe de training care intrunesc toate conditiile de performanta impuse de ACCA. BPP Romania a intrunit aceste conditii datorita predarii performante, facilitatilor oferite studentilor si nu in ultimul rand, ratei de promovare a examenelor care a fost depasita in mod constant de catre studentii BPP Romania.

“Atestarea ACCA a reprezentat cea mai importanta certificare a capacitatilor mele si a efortului depus pana acum. Cunostintele diversificate pe care le obtii pe parcursul cursurilor te ajuta sa iti dezvolti o viziune de ansamblu atat de necesara pe parcursul carierei. Pe parcursul celor 3 ani de colaborare cu BPP Romania m-am bucurat sa intalnesc traineri deosebiti. Oameni cu experienta internationala cu care am putut dezbate aspectele deosebite din programa ACCA prin exemple reale si practice cu care te intalnesti in viata profesionala. Am promovat din prima incercare toate examenele pe care le-am sustinut cu pregatirea oferita de BPP Romania, le multumesc pe aceasta cale pentru profesionalism si tenacitate”, a declarat doamna Mihaela Spita, PricewaterhouseCoopers Romania.

“Statutul ACCA Platinum este dovada ca studentii nostri reusesc sa depaseasca in mod constant ratele de promovare. BPP Romania inregistreaza un nivel  inalt de calitate in ceea ce reprezinta predarea, materialele de studiu precum si relatia student – tutor. BPP Professional Education este deasemenea prima companie din Romania care obtine acreditarea CIMA. Programul CIMA ofera pe langa flexibilitate si o abordare strategica care se adreseaza finantistilor, dar si oamenilor de afaceri”, a declarat Stuart Whent, Director General BPP Professional Education Romania.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *