metalshow

BPP Professional Education la Practical Accounting Days (PAD)

Luni, 28 martie, BPP Professional Education s-a alaturat initiativei ASCIG (Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune) si a partenerilor sai de a crea pentru studenti legatura dintre lumea academica si lumea de business pentru a genera bazele unei cariere de succes in mediul financiar-contabil.

BPP a participat la a sasea editie a conferintei Practical Accounting Days ce a avut loc la ASE in calitate de reprezentant ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), cea mai prestigioasa asociatie professional contabila din lume. Cei 300 de studenti ai ASE prezenti la conferinta au avut ocazia sa discute despre beneficiile obtinerii unei calificari profesionale recunoscute la nivel international si despre ACCA ca institutie.

Oana Funaru, ACCA Training Specialist al BPP Professional Education declara: “Mi-a facut o deosebita placere sa reprezint biroul ACCA SEE in cadrul PAD si sa prezint calificarea ACCA studentilor ASE. M-am bucurat foarte mult sa vad un public tanar atat de numeros si de interesat de perspectivele aduse in atentia lor pe parcursul prezentarilor de catre potentialii angajatori. Mai mult decat atat, ma bucur sa vad ca oamenii de business isi dedica din timpul lor participand la astfel de evenimente si implicandu-se in formarea inca de pe bancile scolii a viitorilor profesionisti. Participarea la astfel de conferinte si evenimente constituie o sansa pentru studenti, o oportunitate de a intra in contact direct cu angajatorii si, de ce nu, pentru a se evidentia prin proactivitate si implicare.”

Alaturi de BPP, la conferinta au participat numeroase nume importante din industria de consultanta si servicii financiar contabile, precum Deloitte, KPMG, Contexpert, Accenture, Process Solutions, TPA Horwath, Soter and Partners care s-au adresat studentilor in calitate de potentiali angajatori.

Bucuresti, 30.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *