Kinodiseea

BPM Wave a primit premiul de excelenta din partea partenerului sau Metastorm

BPM Wave, companie romaneasca ce activeaza in segmentul de Business Process Management si Enterprise Architecture, a anuntat astazi premierea sa de catre Metastorm in cadrul conferintei mondiale de la Baltimore. Conferinta s-a desfasurat in perioada 27-29 aprilie 2009. Acreditarea oferita de Metastorm, lider mondial in platforme de business process management (BPM), reprezinta recunoasterea faptului ca BPM Wave a investit in inovatie, in schimbare si si si-a dezvoltat consecvent competentele necesare pentru a livra clientului solutii la cele mai inalte standarde.

“Suntem onorati sa primim acest premiu de excelenta,” a declarat Adela Cornescu, CEO BPM Wave Romania. “Este o reconfirmare a faptului ca obiectivele pe care ni le-am propus pe termen mediu si lung s-au concretizat si aceasta mai cu seama datorita efortului sustinut depus de o echipa dedicata, experimentata si cu un deosebit potential profesional” a adaugat Adela Cornescu.

Premiul simbolizeaza totodata aprecierea modului in care BPM Wave in calitate de partener Metastorm a asimilat platformele software dezvoltate de furnizorul american, pentru a livra in piata solutii adaptate mai multor verticale de business.

In cadrul forumului de la Baltimore, BPM Wave a lansat Apertix®, o solutie de project monitoring ce are menirea de a aduce orice organizatie la un nivel inalt de maturitate in ceea ce priveste gestionarea proiectelor. “Apertix® transcede barierele project management-ului, permitand Project Managerului sa isi concentreze atentia cu preponderenta asupra aspectelor calitative in activitatea pe care o desfasoara, prin faptul ca incorporeaza metodologii consacrate de PM. Aplicatia dispune de interfete intuitive putand fi rapid si facil asimilata nu numai de catre companii private dar si de catre entitati publice” a explicat Adela Cornescu.

“Prin distinctia acordata, Metastorm isi exprima consideratia fata de un partener precum BPM Wave, care a reusit sa participe la succesul clientilor sai prin implementarea inovativa a software-ului BPM si prin optimizarea proceselor de business cu ajutorul instrumentului ProVision Enterprise. Salutam initiativa BPM Wave de a lansa in piata produsul Apertix®, care va permite organizatiilor project- centric sa atinga excelenta in monitorizarea proiectelor”, a declarat Robert Farrell, Presedinte si CEO Metastorm. “Partenerii reprezinta cheia succesului nostru, motiv pentru care felicitam BPM Wave pentru modul in care a depasit asteptarile noastre in atingerea performantelor”.

Despre BPM Wave   
BPM Wave este o companie focalizata exclusiv pe Business Process Management si Enterprise Architecture, oferind solutii atat pentru mediul corporate cat si pentru public sector. Portofoliul BPM Wave cuprinde software si solutii atat pentru design-ul organizatiei in ansamblu – strategie, procese, arhitecturi IT, cat si pentru executia si monitorizarea proceselor de business.

BPM Wave construieste relatii de lunga durata bazate pe incredere si respect. Pentru detalii referitoare la profilul companiei, precum si la portofoliul de produse pe care le comercializeaza vizitati www.bpmwave.ro

Despre Metastorm Inc.
Avand drept focus cresterea vizibilitatii la nivelul organizatiei, optimizarea resurselor, cresterea eficientei si adaptabilitatea la nou, Metastorm ofera clientilor sai tool-uri performante pentru enterprise architecture (EA), business process analysis (BPA), si business process management (BPM). Ca portofoliu integrat de produse, platforma Metastorm Enterprise permite organizatiilor imbunatatirea rezulatelor financiare, prin alinierea strategiei de business la procesele de business interne. Pentru informatii suplimentare si povesti de succes ale clientilor Metastorm ce au implementat solutiile mai sus amintite, vizitati  www.metastorm.com

Bucuresti, Romania si Baltimore SUA, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *