free download 78 travel guides written by experts

BP Publishing a devenit noul editor al FORBES Romania

Forbes a anunțat astãzi cã, începând cu 1 octombrie 2012, BP Publishing, companie fondatã în martie 2012 de jurnalista Raluca Badea, este noul editor al prestigiosului bilunar de business lifestyle Forbes România. Anterior, Forbes România fusese editat de Adevãrul Holding.

BP Publishing este o companie media româneascã care, pe lângã Forbes România, va asigura publishingul ºi pentru alte câteva titluri de reviste glossy și lifestyle și va organiza o serie de evenimente în segmentul lifestyle și lux. Revista Forbes România își va menține frecvența bilunarã, iar BP Publishing va continua, de asemenea, publicarea revistelor Forbes Life ºi Forbes Top 500 miliardari, care vor fi completate de ediții speciale, produse unice și evenimente de înalt profil.

Forbes România va fi condusã de aceeași echipa care a contribuit la creșterea și consolidarea titlului în ultimii doi ani. BP Publishing este deținutã de Raluca Badea, fost director executiv al diviziei reviste din cadrul Adevãrul Holding, compania care edita pânã acum Forbes România, în timp ce echipa editorialã va fi condusã de același redactor șef, Ionuț Bonoiu.

Din punct de vedere editorial, revista va conține povești de afaceri locale, îmbinate cu conținut preluat din ediția americanã a revistei Forbes. Acestea vor fi susținute de o componentã importantã editorialã în domeniul lifestyle și lux, o combinație care a adus unicitatea Forbes România pe piațã.

“Suntem încântați sã continuã sã lucrãm cu echipa editorialã și de business care a lansat și transformat Forbes România într-unul dintre cele mai prestigioase titluri din media de business româneascã”, a spus Miguel Forbes, președintele diviziei television & licensing în cadrul Forbes. “Îi apreciem în mod deosebit pe Raluca Badea ca lider acestei noi companii și pe Ionuț Bonoiu, ca editor al publicației”.
„Noi am derulat în ultimii 2 ani mai multe proiecte spectaculoase, în ciuda mediului dificil economic și a pieței media aflatã în declin: Prima ediție a unei reviste din Europa Centralã și de Est cu opt variante de copertã (pentru lansarea topului celor mai influente 50 de femei din România), o ediție specialã cu patru variante de copertã, dedicatã Jocurilor Olimpice și alte proiecte speciale, precum aplicația de Facebook „choose your cover”, care a permis cititorilor sã aleagã pe Facebook coperta revistei care a fost livratã la chioșcurile de ziare”, a declarat Ionuț Bonoiu. Forbes România a fost prima revistã de business lifestyle din România care a avut o versiune de iPad și o aplicație specialã iPad pentru topul Forbes 500 Miliardari. „Avem în continuare în plan alte proiecte importante care vor implica, pe lângã ediția tipãritã, o serie de proiecte new media și o gamã specialã de evenimente”.

"Sunt foarte recunoscãtoare și mândrã sã public Forbes România și doresc sã propulsez revista în poziția de lider pe piațã”, a spus Raluca Badea, publisherul Forbes România. “Forbes se bucurã de o notorietate excepționala peste tot în lume, dupã cum aratã numãrul impresionant de licențe de înaltã calitate, iar echipa noastrã editorialã a dovedit de-a lungul ultimilor doi ani cã abilitãțile jurnalistice foarte bune, dublate de o capacitate deosebitã de efort, hotãrâre și forþã inovatoare vor duce întotdeauna la succes și recunoașterea meritelor la fiecare nivel. Suntem o echipã micã, dar foarte dedicatã, care va continua sã lucreze neobosit pentru a scrie, publica și dezvolta Forbes România și toate produsele conexe mass-media.”

New York, NY / București, România, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *