Shadow

Bourjois prezintă Le Duo Blush și Le Petit Strober

Paris, 1863
Victor Hugo tocmai publica Mizerabilii, Edouard Manet crea un scandal cu pictura sa intitulată Dejunul pe iarbă, Turnul Eiffel nu reprezenta mai mult decât o sclipire în ochii unui tânăr inginer, iar Alexandre Napoléon Bourjois era pe cale să schimbe percepția asupra conceptului de frumusețe.

Atunci când numele tale sunt Alexandre și Napoléon, cu siguranță îți este destinat să cucerești – prima victorie a domnului Bourjois a fost în lumea teatrului, unde revoluționarul blush cu textură ușoară, prezentat în recipiente de carton mici și rotunde, au făcut ca vopseaua grea și uleioasă pe care actrițele o foloseau să devină istorie.

Până în anul 1883, acest produs a devenit favoritul tuturor și a fost ulterior redenumit Fard Pastel. Primul blush de pe piață a fost remarcat pentru textura sa lejeră, finish-ul natural și aplicarea ușoară. Îți sună cunoscut? Ei bine, asta pentru că Fard Pastel, care din anul 1914 s-a vândut în recipiente cu coduri de culoare care corespundeau cu nuanța din interior, este predecesorul unui adevărat tipar de frumusețe. Astăzi este cunoscut în întreaga lume sub numele de Bourjois Little Round Pot.

De-a lungul anilor, Bourjois a reinventat produsul emblematic pentru a fi în pas cu moda. A introdus pe piață recipientele de plastic în anii 1950, a lansat fardurile de pleoape în anii 1980, iar în anul 1993 a adăugat oglindă și a înlocuit puful pentru aplicare cu o perie, fără a schimba însă formula originală. Acum, Bourjois prezintă ultima sa versiune: o formulă actualizată și o textură îmbunătățită, care oferă o aplicare mai ușoară și mai ușor de controlat, o culoare mai luminoasă și un aspect mai natural. Cu toate aceste avantaje suplimentare, fardul de obraz Bourjois Little Round Pot păstrează toate caracteristicile originale, care îl fac să devină un produs must have pentru milioane de femei din întreaga lume: textura ultra-fină, mirosul divin de trandafiri, oglinda și peria încorporate și, bineînțeles, recipientul în sine.

Fardul de obraz Bourjois Little Round Pot este disponibil în cea mai mare gamă de nuanțe de pe piață – 17 mai exact – incluzând celebra nuanță Cendre de Rose, un best-seller încă din anul 1910. Pentru o strălucire naturală, pur și simplu zâmbește și aplică blush-ul pe pomeți în direcția tâmplei. Daca ti se pare că ai aplicat prea mult produs, nu-ți face griji! Trebuie doar să aplici încă un strat de pudră peste, iar efectul va fi estompat.

Unul dintre secretele succesului este faptul că blush-ul Little Round Pot a fost întotdeauna în tendințe. În acest moment, nu este nimic mai trendy decât tehnica de conturare a feței, tehnica de draping și strobing – un mega-fenomen pe canalele de social media. Nicio franțuzoaică care se respectă nu va petrece ore în șir în fața oglinzii în fiecare dimineață – viața este mult prea scurtă pentru a face acest lucru! De aceea, Bourjois vine cu o modalitate rapidă și sigură pentru un look perfect: Le Duo Blush și Le Petit Strober.

Le Duo Blush conține două nuanțe complementare de blush, disponibile în trei variante pentru a se potrivi oricărui tip de ten. Pasul 1 – aplică nuanța mai întunecată pentru a sculpta pomeții. Pasul 2 – aplică nuanța mai deschisă în vârful pomeților pentru a crea o strălucire cu aspect sănătos. Pasul 3: folosește Le Petit Strober, un iluminator perlat, pentru a adăuga un plus de luminozitate pomeților, tâmplelor și frunții. Două produse, trei pași – totul este atât de simplu! Așa cum Alexandre Napoléon Bourjois a reinventat arta machiajului de scenă, Bourjois reinventează acum arta blush-ului. Este timpul să fii creativă!

Bourjois Little Round Pot. 150 de ani mai târziu, o legendă încă vie…

Bourjois

Bourjois Little Round Pot Blush

Bourjois lansează o formulă actualizată a blush-ului iconic Little Round Pot, care oferă o textură îmbunătățită, o aplicare ușoară, o acoperire ușor de controlat, o culoare mai luminoasă și un finish mai natural și mai radiant.

Încercat și testat: 91% dintre femei au declarant că noul Little Round Pot este mai rapid și mai ușor de aplicat; 95% au descris textura ca fiind “numai bună”; 97% s-au declarat mulțumite de intensitatea culorii și 95% gradul de acoperire, iar 87% au spus că oferă o strălucire cu aspect natural.

Nuanțe disponibile:
O paleta variată cu 17 nuanțe potrivite pentru orice tip de piele, care reprezintă AND-ul culorilor Bourjois.

Le Duo Blush – Le Petit Strober

Luând în considerare tendințele tehnicilor de conturare, draping și strobing, Le Duo Blush și Le Petit Strober reprezintă o modalitate rapidă de a realiza un look care poate părea la prima vedere, dificil. Le Duo Blush conține două nuanțe complementare de blush, cea mai întunecată gândită pentru conturare și cea mai deschisă pentru strălucire – în timp ce Le Petit Strober este un iluminator universal pentru pomeți, tâmple și frunte.

Nuanțe disponibile:
Le Duo Blush: 3 nuanțe
Le Petit Strober: 1 nuanță

Preț recomandat pentru fiecare produs: 41,65 lei.

Produsele sunt disponibile în magazine începând cu luna aprilie 2018.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor), indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *