free download 78 travel guides written by experts

Botezatu le invata pe concurentele Next Top Model sa manance sanatos

Fiecare zi la Next Top Model e o provocare, iar protagonistele show-ului au aflat din nou asta, pe propria lor piele. Botezatu le-a întins o nouă capcană, inspitindu-le cu bucate savuroase. Pentru a se asigura că pe viitor vor opta pentru un regim de viaţă sănătos, Bote a invitat şi un medic nutriţionist.

Lupta cu kilogramele este o provocare constantă pentru protagonistele show-ului Next Top Model, mai ales atunci când Cătălin le ispiteşte la fiecare pas cu bucate savuroase. Săptămâna aceasta, fetele au fost invitatele lui Bote la masa de prânz, care părea a fi una copioasă, încărcată cu cârnaţi, jumări, tobă, costiţă, cartofi prăjiţi, maioneză şi altele asemenea. Deşi au fost poftite să servească din tot ce vor, doar puţine au cedat tentaţiei, restul aşteptând rezervate să vadă despre ce probă este vorba de această dată.

Într-adevăr, concurentele au fost îndreptăţite să se îndoiască, pentru că totul făcea parte dintr-un test pus la cale de celebrul designer, pentru a vedea ce ştiu fetele despre o alimentaţie sănătoasă. Bote a invitat şi un medic nutriţionist care să le explice fetelor ce trebuie să mănânce pentru a-şi menţine sănătatea şi greutatea ideală.

Lecţia s-a dovedit a fi una binevenită, concurentele ascultând cu mare atenţie sfaturile medicului. Lucrurile aflate le-au luat prin surprindere, descoperind că obiceiuri aparent sănătoase sunt nerecomandate în anumite momente ale zilei. Singura masă la care le este permis să mănance orice este micul dejun, aşa că fetele îşi iau gândul de la bucatele de pe masă şi servesc un meniu special, hrănitor, dar cu puţine calorii. Cum au reuşit concurentele să facă faţă tentaţiei şi ce au învăţat despre o nutriţie echilibrată, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi, 24 noiembrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *