free download 78 travel guides written by experts

Botezatu le-a dus la 150 de metri sub pamant pe fetele Next Top Model

Uite în ce creaturi de coşmar le-a transformat!

Imagini de coşmar la peste 150 de metri sub pământ! Botezatu le-a transformat pe fetele de la Next Top Model din superfrumuseţi în personaje desprinse parcă dintr-un film science fiction. Aceasta a fost de altfel şi tema defilării, de a reda prin ţinută şi machiaj imaginea unor creaturi venite de pe altă planetă. Shootingul a fost o adevărată provocare pentru fete care au trebuit să reziste temperaturilor scăzute din Salina Turda.

“M-a luat aşa o stare de leşin. Parcă nu mai vedeam nimic. Îmi amorţise limba, faţa. Tremuram din toate încheieturile”, a povestit Barbara.

Mai mult, pe lângă frigul pe care au trebuit să-l ignore pentru a putea obţine cadrul perfect, fetele au mai avut de înfruntat un alt mare obstacol. Multe dintre ele nu puteau vedea bine datorită lentilelor de contact pe care le purtau. Riscul de a se dezechilibra era foarte mare, iar platforma pe care mergeau era poziţionată foarte aproape de apă.

“M-am împiedicat şi atunci mi-am dat seama. Doamne, ce mi se putea întâmpla! Puteam să cad, era apă în jurul meu ”, a mărturisit, speriată, Otilia.

“Am alunecat. N-am putut să-mi ţin echilibrul. Nu-mi vedeam picioarele. Nu vedeam până jos, pe unde trebuie să calc”, a spus o altă concurentă.

Cum au trecut concurentele peste acest test dificil şi ce alte probe le-a mai pregătit Cătălin Botezatu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *