Baby Boom Show Virtual

Botezatu – filmari macabre, in cimitir

Catalin Botezatu isi supune concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiunea ce se va difuza la Kanal D, la o serie de probe care de care mai dificile. Pentru multi, ideea de a poza intr-un cimitir, printre morminte sau chiar in sicriu este un adevarat cosmar. Pentru concurentii emisiunii “Supermodels by Catalin Botezatu” o astfel de incercare trecuta cu bine poate cantari enorm in evaluarea facuta de celebrul designer. Asa ca acestia si-au invins fricile si au participat la o sedinta foto in toata regula, noaptea, printre cruci.

“Mergem si pozam in cele mai neobisnuite locuri, trebuie sa dovedim ca sunt mai mult decat niste simple manechine, ca avem vointa de a ne autodepasi. Nu conteaza ca trebuie sa pozez goala in frig sau suspendata la mare inaltime, ori pe un morman de gunoi. Trebuie sa fac fata oricarei situatii. Am filmat in cimitir, in sicrie, printre morminte. A fost macabru si foarte creativ, in acelasi timp”, a afirmat una dintre concurente.

In prezent, Catalin Botezatu filmeaza pentru emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D. Show-ul combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de Supermodel. Aspirantii la titlul de Supermodel – baieti si fete – trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul. Nu de putine ori, Catalin Botezatu ii supune pe concurenti la adevarate teste de curaj, in situatii limita.

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *