free download 78 travel guides written by experts

Botezatu, calcat in picioare de o femeie

Deşi nimeni nu s-ar fi aşteptat vreodată, iată că Bote a fost surprins zilele trecute într-o ipostază incredibilă. Designerul a fost călcat în picioare de o femeie. După cum chiar el a afirmat, singura femeie care reuşeşte să îl calce în picioare. Totul s-a întâmplat la filmările pentru cel mai nou episod Next Top Model, când celebrul designer a participat alături de concurente la o relaxantă şedinţă de spa.

Cel de-al zecelea episod Next Top Model by Cătălin Botezatu îi surprinde pe protagonişti într-un peisaj iernatic, la -5 grade Celsius, la Poiana Braşov. Cătălin şi-a invitat concurentele într-un loc de suflet pentru el, locaţia copilăriei lui şi unul dintre cele mai frumoase locuri din Poiana Braşov.

După o lungă zi, presărată de provocări care mai de care mai spectaculoase, Cătălin decide să le recompenseze pe fete cu o seară absolut perfectă. Băi aromate, masaje de relaxare şi tonifiere, tratamente sofisticate şi delicii spa nebănuite, asta este propunerea designerului pentru frumoasele concurente Next Top Model. Fetele sunt fermecate de binefacerile colţului de rai şi uită degrabă de provocările stressante din ziua respectivă.

Aşteptând curioase să intre pe mâna personalului de la spa, fetele fac o descoperire de zile mari. Cătălin Botezatu este călcat în picioare de o femeie… la propriu. Designerul se bucură din plin de beneficiile masajului făcut după vechea metodă a călcatului în picioare. Fetele privesc uimite şi şuşotesc amuzate, iar Cătălin simte nevoia să le explice: “Staţi liniştite fetelor, că e singura femeie care reuşeşte să mă calce în picioare!”

Cum s-au distrat la spa frumoasele concurente Next Top Model şi ce metode inedite de terapie au ales protagoniştii show-ului, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi seara, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *