free download 78 travel guides written by experts

Botezatu a organizat o petrecere campeneasca in cinstea pretendentelor Burlacului

Foc de tabără, purceluşi la proţap, ulcele de vin fiert aromat şi o masă boierească îmbelşugată, acestea sunt ingredientele unei seri spectaculoase, minuţios plănuită de amfitrionul show-ului, Cătălin Botezatu. Lucrurile se precipită însă în momentul în care una dintre concurente decide să dea cărţile pe faţă şi să îşi demaşte colegele prefăcute. Cum au reacţionat fetele acuzate că joacă un dublu rol în show, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul, la Antena 1.

Patru dintre pretendentele şarmantului Burlac au parte în acest episod de o surpriză extraordinară din partea lui Valdimir: o escapadă romantică într-o staţiune de la poalele Semenicului. Bote însă decide că şi celelalte fete au dreptul să se distreze, aşa că plănuieşte la întoarcerea lui Vladimir şi a celor patru norocoase, o vizită în Poiana Braşov. Ba mai mult, organizează în cinstea pretendentelor Burlacului o petrecere în stil neaoş românesc, animată de taraful Datina.

Foc de tabără, purceluşi la proţap, ulcele de vin fiert aromat şi o masă boierească îmbelşugată, iată care sunt ingredientele unei seri tradiţionale româneşti, pusă la cale de maestrul petrecerilor, Cătălin Botezatu. Cum însă tensiunea în rândul pretendentelor lui Vladimir creşte tot mai mult cu fiecare clipă petrecută împreună, lucrurile se precipită în momentul în care una dintre concurente, frumoasa Sasha, decide să dea cărţile pe faţă şi să îşi demaşte unele colege, despre care susţine că au o altă atitudine în spatele camerelor de filmat. Cum au reacţionat concurentele în faţa acestor acuze, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Burlacul, la Antena 1.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *