free download 78 travel guides written by experts

Bote le-a scos pe pretendentele Burlacului in parc cu bicicleta

Profitând din plin de razele soarelui şi de faptul cã Vladimir se afla la o întâlnire privatã cu Andra, Bote a decis sã le invite pe celelalte concurente la o plimbare cu bicicleta, pentru a mai consuma din energiile negative care le macinã. Aşa cã şi-a luat bicicleta lui de fiţe, întocmai ca cea a lui Lady Gaga, şi au pornit în parc. Cum s-au distrat, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri în aceastã searã, de la 20:20, în cel de-al cincilea episod Burlacul.

Dupã o iarnã lungã şi grea, soarele a decis sã îşi facã apariţia pe cerul Bucureştiul, astfel cã Bote nu a stat pe gânduri şi le-a propus pretendentelor Burlacului o ieşire în parc cu bicicletele, pentru a mai consuma din energiile negative care le macinã, a glumit designerul.

Bote a profitat de ocazie pentru a-şi etala cadoul primit de ziua lui, bicicleta de fiţe întocmai ca cea a cântãreţei Lady Gaga. Foarte încântate de propunerea lui Bote, fetele şi-au dat seama cã se aflã, de fapt, în faţa unei provocãri: pe jos era foarte multã gheaţã, astfel cã miza a fost una foarte mare. Cum s-au distrat, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri în aceastã searã, de la 20:20, în cel de-al cincilea episod Burlacul.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *