free download 78 travel guides written by experts

Bote isi transforma ucenicele in veritabile indience

În cel de-al optulea episod Next Top Model by Cătălin Botezatu, cele zece frumoase concurente sunt protagonistele unei prezentări de modă inedite, pentru celebrul designer indian Sushma Patel. Machiaj indian cu bindi, cozi lungi împletite şi sari-uri splendide, bătute în pietre semipreţioase, acestea sunt elementele-cheie ale prezentării. Cum se vor descurca frumoasele concurente, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

După cum ne-a obişnuit deja, Cătălin Botezatu continuă seria shootingurilor şi a prezentărilor de modă inedite. Astfel, după o foarte bună colaborare cu celebrul designer indian Sushma Patel, Bote a decis să o invite din nou pe aceasta în show. Impreună, au pregătit o prezentare de modă cu totul şi cu totul specială: la apus de soare, zece frumoase indience se pregătesc să păşească pe catwalk-ul improvizat deasupra mării învolburate, într-o explozie de culoare şi glam tipic indian.

Sushma le-a pregătit fetelor o colecţie de suflet – sari-uri superbe, purtate de mirese la ceremoniile de nuntă, din material preţios, bătute în pietre nestemate. Portul tradiţional hindu, fermecătorul sari este cea mai veche costumaţie indiană printre femei, singurul veşmânt care nu are în mod normal nicio cusătură. Stiliştii pregătesc cum nu se poate mai bine make up-ul: fetele vor purta un machiaj tipic indian, cu bindi şi cozi lungi împletite. Până şi Aidei i se pune o perucă, pentru a fi în rând cu fetele.

Prezentarea, le spune mândru Bote fetelor, va avea loc la apus de soare pe un ponton lung, oferind o panoramă superbă asupra mării învolburate. Şi cum prezentările indiene sunt de obicei teatrale şi indienii nu pierd defel ocazia de a dansa, prezentarea debutează cu dansul exersat din greu de frumoasele concurente.

Dansul nu este doar un simplu exerciţiu de graţie pentru protagonistele Next Top Model. Defilarea începe cu coregrafia Om shanti om, o practică cel puţin comună la prezentările de modă indiene, spune Sushma. Întocmai ca în filme, unde toată lumea cântă şi dansează, catwalk-ul este un bun prilej pentru a pune în scenă un veritabil musical.

Cum se vor descurca frumoasele concurente cu graţioasa coregrafie şi mai ales, dacă vor reuşi acestea să nu se încurce printre faldurile lungi are veşmintelor, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *