metalshow

Bote face compromisuri de dragul iubirii

Roxana Cristian, singura aspirantã la titlul de top model care este şi cãsãtoritã suportã tot mai greu distanţa ce o separa de soţul ei. Pentru că de dorul soţului nu mai făcea faţa presiunii din timpul filmărilor, Bote a făcut un compromis şi, după ce a ameninţat-o că îi va suna pe cei de la Antena 1 pentru a o da afară, i-a permis să vorbească la telefon cu Bubi.

Deoarece show-ul Next Top Model – ultimul produs de televiziune ce poartã semnãtura Cãtãlin Botezatu – a vrut sã dea o şansã tuturor femeilor de a deveni top model internaţional la preselecţie s-au prezentat zeci de mii de femei, care mai de care mai frumoase. Aşa cum era de aşteptat juriul a întâlnit toate categoriile de femei: de la minore şi pânã la femei cãsãtorite, ba chiar unele având şi copii. Dintre acestea din urmă doar una singurã a reuşit sã ajungã printre finaliste: este vorba de Roxana – o bãcãuancã de 25 de ani care a cucerit publicul încã de la început prin naturaleţea sa.

Roxana şi-a dorit încã din copilãrie sã facã modelling dar nu avusese încã şansa sã cunoascã oamenii potriviţi. Odatã intratã în competiţie, Roxana s-a bucurat de tot sprijinul familiei şi mai ales al soţului sãu. Însã, având în vedere programul extrem de încãrcat al echipei dar şi locaţiile extrem de îndepãrtate în care au mers sã filmeze aceasta nu a mai suportat despãrţirea de soţul ei, Bubi.

Astfel s-a ajuns ca în timpul filmãrilor din Egipt Roxana sã nu mai vrea sã coopereze cu echipa. Dorul o mistuia şi era din ce în ce mai slãbitã şi fãrã vlagã. Deşi nu prea acceptã sã facã compromisuri, gazda emisiunii, Cãtãlin Botezatu a fost nevoit sã îl sune Bubi pentru a putea continua filmãrile cu Roxana.

Cunoscut pentru surprizele sale, Bote a vrut să o surpindă pe Roxana întâi neplăcut. Profitând de un moment de zarvă între fete, Cătălin o ceartă pe Roxana despre care spune că ar trebui să fie cea mai responsabilă, fiind şi cea mai mare dintre ele şi o ameninţă ca îi va suna pe coordonatorii proectului din partea Antenei 1 pentru a le raporta comportamentul ei neadecvat. Bote ia telefonul, formează un număr şi după câteva replici oficiale îi pasează Roxanei telefonul. Emoţionată şi îngrijorată fata încearcă să rostească ceva însă, surpriza! La capătul celalalt este chiar soţul ei.

Abia dupã ce i-a auzit vocea iubitului ei, frumoasa bãcãuanca a reuşit sã se reculeagã şi sã dea totul în şedinţa foto pe care cu greu a reuşit sã o organizeze echipa în Egipt. Cât de senzuale au fost fetele ţinând cont de dogmele religioase si tradiţionaliste ale locului, telespectatorii pot urmãri maine seara în cadrul show-ului Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, difuzat de Antena 1, de la ora 20:20.

Bucuresti, 01.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *