free download 78 travel guides written by experts

Bosch supravegheaza casa Big Brother si performantele sportivilor

de la Wimbledon prin camerele video MIC

Încă de la debutul celebrei emisiuni ’’Big Brother’’, din Marea Britanie, supravegherea video a fost asigurată de camerele MIC de la Bosch. Şi acum, în al zecelea an de succes, popularul reality show Big Brother foloseşte camerele video Bosch, seria MIC PTZ. Mai mult, ultima ediţie a celebrei competiţii de tenis de la Wimbledon a fost supravegheată  tot cu ajutorul camerelor video de supraveghere Bosch, seria MIC.

Camerele MIC au devenit sinonomul conceptului de ‘’supraveghere activă’’. MIC şi-a dovedit utilitatea în condiţii foarte variate, de la emisiuni TV care necesită o calitate superioară a imaginii (precum emisiunea Big Brother, unde a fost utilizată încă de la debutul acesteia în anul 2000), la concursuri internaţionale care necesită o supraveghere complexă (ca în cazul celebrului concurs de tenis de la Wimbledon, care are o dinamică ridicată şi un număr mare de persoane prezente).

Despre MIC

Seria de camere complet funcţionale MIC, cu panoramare/înclinare/zoom (PTZ), este special creată pentru aplicaţii de supraveghere video complexe, inclusiv în medii dificile. Seria MIC este împărţită în game uşor de specificat – aluminiu, infraroşu, oţel inoxidabil, subacvatică, de adresare publică, termică şi certificată ATEX/ NEMA 4x. Certificarea  ATEX/ NEMA 4x confirmă gradul de rezistenţă ridicat al camerelor MIC, chiar şi la medii explozive.  Camera MIC are o construcţie solidă, cu o carcasă din aluminiu sau oţel inoxidabil care a fost încadrată în clasa de protecţie IP68, ceea ce confirmă protecţia superioară la medii extreme, 6 reprezentând protecţie la praf (care astfel nu intră în interiorul carcasei), iar 8 confirmă rezistenţa camerei video la scufundare continuă. Alte caracteristici ale camerelor MIC sunt ştergătorul integrat, panoramare cu rotaţie continuă de 360º şi controlul înclinării la 320º,  fereastră de vizualizare optică perfect plată, tehnologie fără perii a motorului (o tehnologie nouă, care face mecanismul motorului mult mai rezitent în timp), funcţionare silenţioasă, control uşor şi acurateţe ridicată. Bosch a pus un mare accent pe testarea aplicaţiilor pe teren, în cele mai diverse şi dificile condiţii meteo, de la cele mai reci medii, până la cele mai fierbinţi deşerturi, MIC dovedind-şi calităţile prin obţinerea unei imagini clare, indiferent de mediul înconjurător.

 Bucuresti, 08.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *