metalshow

Bosch lanseaza un nou sistem de discutii pentru sali de conferinte mici si medii

Bosch anunţă lansarea unui nou sistem de conferinţă, CCS 900 Ultro, special creat pentru sălile de conferinţă mici şi medii, precum săli din primării, săli de protocol din cadrul clădirilor de birouri, centre de afaceri şi săli de instanţă. Avantajele noului sistem constau în caracteristici, design, preţ şi tehnologia încorporată. Astfel, CCS 900 Ultro Bosch dispune de indicatorul “Possible-To-Speak”, patentat Bosch, care oferă delegaţilor informaţia vizuală asupra disponibilităţii microfonului. Mai mult, noul sistem înglobează şi funcţiile DAFS (Digital Acoustic Feedback Suppresion), pentru o claritate superioară a sunetului, DSP (Digital Signal Processing), pentru evitarea microfoniei şi un card SD de memorie de 2GB, care permite înregistrarea a până la 64 de ore de discuţii.

În timpul sesiunii, indicatorul “Possible-To-Speak” poate afişa trei opţiuni: roşu, când este în discuţie; alb, când este pe lista de aşteptare pentru a intra în discuţie şi închis, când lista de aşteptare e deja completă. În funcţie de modul de lucru selectat din unitatea de control, până la patru delegaţi pot porni simultan microfoanele.

Mai mult, DAFS (Digital Acoustic Feedback Suppresion), permite Bosch CCS 900 Ultro să asigure o claritate deosebită a sunetului. Tehnologia include funcţia DSP (Digital Signal Processing) pentru a obţine un balans optim în ceea ce priveşte presiunea acustică şi a evita efectul de microfonie (ecou). Ca rezultat, utilizatorii pot creşte volumul la o valoare situată peste valoarea normală, fără a interveni efectul de microfonie. Pe lângă asta, preşedintele şedinţei poate înregistra digital şi reda până la 64 de ore de discuţii folosind un card SD de memorie de 2GB. Cardurile pot fi schimbate fără a se pierde minute importante ale discuţiei, deoarece sistemul poate stoca temporar până la 60 de secunde. Sistemul CCS 900 Ultro oferă posibilităţi de redare a înregistrărilor, muzică de fond sau redarea de mesaje sau discursuri preînregistrate.

Dat fiind faptul că CCS 900 Ultro este un sistem de discuţii "Plug-and-play", nu este necesar un curs de specializare pentru operator. Datorită tastelor de control clar definite şi poziţionate, utilizarea sistemului este facilă. Informaţiile redate pe afişajul LCD al Unităţii Centrale de Control sunt intuitive (simboluri standard), iar modul de lucru al microfoanelor, precum şi volumul audio pot fi reglate uşor, utilizând taste pre-definite. Sistemul poate fi extins în viitor, prin posibilitatea adăugării unei game largi de echipamente sau componente auxiliare, inclusiv un sistem de traducere simultană, sistem de distribuţie audio, sistem de adresare publică sau o interfaţă pentru tele- sau videoconferinţă. Preşedintele de şedinţă poate ghida discuţia, poate permite unui delegat să vorbească în acelaşi timp cu el sau poate permite mai multor delegaţi să vorbească deodată. Delegaţii sunt atenţionaţi printr-un LED când au posibilitatea de a vorbi.

Bucuresti, 22.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *