free download 78 travel guides written by experts

Bosch lanseaza noile seturi de accesorii V – Line pentru pasionatii de bricolaj

Bosch a primit în mod repetat premii pentru design-ul truselor sale de accesorii destinate meșterilor, concernul german supunându-le constant unui proces de îmbunătățire. Astfel, Bosch a mărit numărul de seturi de accesorii pentru pasionații de DIY și lansează în România generația V – Line, o nouă generație de seturi adaptate nevoilor actuale ale clienților. Această nouă gamă cuprinde cinci variante diferite de seturi, în două dimensiuni. Ele se evidenţiază prin design-ul deosebit, atrăgător, prin etichetarea clar aranjată și prin vizibilitatea maximă a accesoriilor conţinute. Adaptate în mod optim la cerinţele diferitelor grupe de meșteri – de la cei ocazionali, până la meșterii ambiţioși, trusele conţin diverse sortimente de accesorii, cu un număr cuprins între 41 și 91 de piese.

Dispunerea ordonată și extragerea simplă, sigură a accesoriilor reprezintă avantajele deosebite oferite de trusele de accesorii V – Line. În interior, dimensiunile accesoriilor conţinute, precum și utilizarea acestora, sunt reprezentate vizibil prin intermediul pictogramelor, simplificând alegerea accesoriilor potrivite. Pentru o trecere rapidă în revistă, toate componentele setului sunt afișate pe o listă aflată pe partea posterioară a valizei.

Noua gamă de seturi V-line cuprinde:
· Setul cu 41 de accesorii burghie și capete de șurubelniță cu șurubelniță unghiulară;
· Setul cu 48 de accesorii burghie și capete de șurubelniță TiN cu bară magnetică;
· Setul cu 68 de accesorii burghie și capete de șurubelniță, briceag, bară magnetică și șurubelniță unghiulară;
· Setul cu 83 de accesorii burghie și capete de șurubelniță, lanternă cu LED și cheie franceză;
· Setul cu 91 de accesorii burghie și capete de șurubelniță, șurubelniță cu clichet și bară magnetică.

Cu seturile de accesorii V – Line de la Bosch pot fi efectuate aproape toate aplicaţiile din domeniul meșteritului. Componentele principale ale setului sunt sculele manuale, burghiele pentru prelucrarea diferitelor materiale, precum și capetele de șurubelniţă pentru diferite tipuri de șuruburi.

Bucuresti, 08.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *