free download 78 travel guides written by experts

Bosch lanseaza cel mai performant inregistrator de tip embedded

de pe piaţa sistemelor de securitate

Bosch anunţă lansarea noului înregistrator digital Divar XF, singurul de "tip embedded" de pe piaţa de securitate, care suportă până la 8 camere IP – H.264 şi oferă protecţie RAID-4  optimizat pentru datele înregistrate. Studiile făcute de celebra publicaţie Benchmark magazine, au desemnat noul sistem Bosch Divar XF drept cel mai performant echipament în domeniu.

Divar XF Hybrid reprezintă o inovaţie în industria de securitate oferind, pentru fiecare canal în parte, posibilitatea înregistrării şi redării imaginilor de înaltă calitate în timp real, la rezoluţie de 4CIF. În plus, prin tehnologia avansată de compresie H.264, se reduc atât lăţimea de bandă a sistemului, cât şi cerinţele de stocare. Costurile de stocare sunt diminuate astfel, cu până la 30% în comparaţie cu sistemele care folosesc codare MPEG-4 tradiţională. Divar XF se adresează sistemelor de supraveghere medii – mari sau celor cu perspective de extindere, precum centrelor comerciale, băncilor sau instituţiilor financiare, zonelor publice, complexelor hoteliere etc.

Studiile efectuate de www.benchmarkmagazine.com, arată că sistemul Bosch Divar XF Hybrid este cel mai performant şi profesional echipament în domeniu. Criteriile luate în considerare au fost calitatea,  funcţiile şi caracteristicile, uşurinţa în folosire şi performanţa. În urma evaluării, Divar XF a obţinut un total de 8.37 de puncte, dintr-un maxim de 10, situându-se astfel în fruntea clasamentului.
 
Construcţia de tip embedded a înregistratorului Divar XF asigură un grad ridicat de securitate împotriva atacurilor prin reţea – mult sporit faţă de construcţia înregistratoarelor de tip PC-based – şi necesită costuri de întreţinere scăzute. Securitatea imaginilor stocate în cazul înregistratoarelor de tip embedded, se menţine la cote înalte fără a fi nevoie de aplicarea periodică de pachete software suplimentare sau de actualizarea aplicaţiilor antivirus.

Datorită tehnologiei RAID-4 optimizat, implementată în noile înregistratoare Divar XF, fiabilitatea acestora este superioară, deoarece continuă să funcţioneze fără a pierde date, chiar şi în cazul defectării unuia dintre disk-uri. Imaginile video sunt stocate pe unul până la patru hard disk-uri interne, asigurându-se astfel protecţia maximă a înregistrărilor.

Disk-urile sunt accesibile prin partea frontală a unităţii, uşurând intervenţiile de service şi oferind, în caz de nevoie, posibilitatea suplimentării acestora pentru a obţine spaţiu de stocare mai mare. Capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 4 Terabytes cu ajutorul kit-urilor de extensie Bosch. 

Caracteristica keyboard loop-through permite controlul a până la 16 înregistratoare Divar XF de la o singură tastatură Bosch IntuiKey. Astfel, un singur Joystick poate controla până la 384 de camere PTZ, conectate la mai multe înregistratoare.

Bucuresti, 09.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *