Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bosch lanseaza camere video IP special create pentru conditii dificile de supraveghere

Prin achiziţionarea strategică a grupului Extreme CCTV în martie 2008, Bosch Security Systems îşi extinde portofoliul de produse CCTV, lansând pe piaţa românească o gamă nouă care combină tehnologia Extreme, cu sistemele IP Bosch. Noile produse, seria Extreme IP200B, combină caracteristicile camerelor analogice Extreme CCTV, adică funcţionarea în medii dificile sau cu iluminare slabă, cu performanţele encoderelor IP Bosch, având ca rezultat imagini de o calitate superioară în mediul IP.

Gama IP200B a fost special concepută pentru a combina beneficiile camerelor analogice, cu cerinţele speciale ale supravegherii video IP. Noile produse IP200B pot fi integrate într-o varietate de aplicaţii care presupun condiţii speciale de supraveghere, cum ar fi facilităţile de maximă securitate, băncile, zonele publice sau comerciale, dar şi pentru aplicaţii unde nu se admit surse de lumină artificială, cum ar fi zonele portuare, clădirile guvernamentale etc.

Seria IP200B include camerele EX7IP, care pot capta imagini de-a lungul zidurilor şi tavanelor din unghiuri de până la 90 de grade, soluţionând astfel problema a 99% din camerele de tip dome, şi camerele EX36IP, cu montare pe colţ, care oferă o imagine clară şi uniformă a încăperilor supravegheate. Seria IP200B include şi gama de camere EX30IP, EX80IP şi EX82IP cu iluminatoare IR integrate şi carcasă de exterior din clasa de protecţie IP 67.

Scopul achiziţionării de către Bosch a Grupului Extreme CCTV, care include mărcile Derwent şi Forward Vision CCTV, a fost extinderea portofoliului de produse CCTV pentru a răspunde unei palete cât mai largi din nevoile clienţilor.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *