free download 78 travel guides written by experts

Bosch introduce in Romania un portofoliu complet de echipamente de supraveghere High Definition

Divizia de Sisteme de securitate din cadrul firmei Robert Bosch S.R.L. anunţă faptul că oferă, începând cu luna ianuarie 2011, un portofoliu complet de echipamente de supraveghere high definition. Astfel, Bosch pune la dispoziţia clienţilor săi camere video HD (Dinion HD, IP200 HD şi Autodome Junior HD), unităţi de stocare cu interfaţă de reţea IP (DLA1200 şi DLA1400), monitoare HD (cu diagonala de 26 inch sau 42 inch) şi aplicaţii de management al sistemelor de supraveghere (BVMA sau BRS).

Cu experienţă de peste 90 de ani pe piaţa sistemelor de securitate, Bosch oferă soluţii de calitate, uşor de utilizat pentru orice tip de aplicaţie. Odată cu introducerea portofoliului complet de echipamente de supraveghere video HD, Bosch răspunde cererii tot mai mari de produse HD de pe piaţa de sisteme IP de securitate şi ridică nivelul calităţii imaginilor captate de camerele de supraveghere. Astfel, având imagini mai detaliate, utilizatorii sistemelor de securitate pot distinge, cu o acurateţe mai mare, diverse elemente din imaginile preluate, precum chipuri omeneşti.

“Considerăm că acum este momentul ideal pentru a introduce pe piaţa de securitate din România soluţii complete HD, de la captarea imaginilor HD, până la urmărirea, stocarea şi managementul lor” susţine Bogdan Alexandru, directorul Diviziei de Sisteme de securitate, din cadrul Robert Bosch SRL. “Toate produsele din portofoliul nostru sunt create special pentru a reda imagini HD de înaltă calitate. Ele au caracteristici de ultimă oră, precum compresie video H.264 sau software cu operare intuitivă, care este astfel foarte uşor de folosit chiar şi de consumatorul final. Mai mult, echipamentele sunt conforme cu prevederile ONVIF şi format al imaginii 16:9, specific HD’’ a concis Alexandru Bogdan.

Compresia H.264, implementată în toate echipamentele HD de la Bosch, asigură imagini la calitate “broadcast”, deci cursive şi clare, cu economisirea spaţiului de stocare cu până la 50% faţă de MPEG-4. Fiecare detaliu al imaginii este surprins fără a compromite numărul cadrelor pe secundă – o caracteristică importantă pentru recunoaşterea cu acurateţe a obiectelor, ajutând astfel la identificarea persoanelor supravegheate. Soluţiile flexibile de înregistrare de la Bosch permit extinderea cu echipamente HD a sistemelor standard deja existente, care nu sunt la nivel HD.

Deoarece toate produsele Bosch sunt conforme cu ONVIF, ele se pot integra uşor în sistemele mixte, putând fi combinate cu soluţii de securitate oferite de alte firme de securitate. Mai mult, Bosch oferă pachete de software uşor de utilizat, care permit concomitent vizualizarea şi managementul imaginilor HD şi a celor standard. Acest lucru uşurează modul de utilizare a sistemului, lucru care vine în întâmpinarea companiilor de monitorizare şi permite proiectanţilor de sisteme de securitate să adapteze gradul de definiţie al imaginilor în funcţie de cerinţele fiecărei locaţii. Funcţiile inteligente oferite prin Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) includ alarmare automată în caz de activitate suspectă în cadrul spaţiului supravegheat şi căutarea anumitor elemente sau evenimente din cadrul înregistrărilor.

Bucuresti, 01.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *