metalshow

Bosch intra pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova

În luna decembrie 2009, Divizia de Tehnică de Securitate şi Siguranţă a Robert Bosch S.R.L. şi-a extins activitatea şi pe piaţa sistemelor de securitate din Republica Moldova. Noua piaţă va fi acoperită de doi parteneri locali, DAAC System Integrator şi Justar Tehno,  care vor putea să pună la dispoziţia clienţilor tot know-how-ul şi tehnologia de securitate Bosch. Importanţa strategică a acestei extinderi este cu atât mai mare cu cât situaţia economică actuală a dus la restrângerea activităţii multor firme.

“Am ales parteneri puternici pe piaţa de securitate din Republica Moldova, tocmai pentru a reuşi să oferim clienţilor finali sisteme şi soluţii Bosch, dar şi servicii de înaltă calitate şi a ne putea integra uşor şi firesc pe piaţa locală de specialitate. Prin evenimentul de lansare am urmărit să familiarizăm partenerii noştri, cât şi clienţii acestora, cu potofoliul de produse Bosch Security Systems. Suntem încântaţi de faptul că lansarea a stârnit un mare interes pe piaţa din Republica Moldova, bucurându-se de un număr mare de participanţi şi o atenţie crescută arătată produselor noastre. Sperăm să începem o colaborare fructoasă cu partenerii nostri locali“ a afirmat Bogdan Alexandru, Director regional de vânzări, Departamentul de Tehnică de Securitate şi Siguranţă, Robert Bosch S.R.L.

Evenimentul de lansare organizat de Bosch Security Systems şi firmele partenere din Republica Moldova s-a adresat proiectanţilor, inginerilor şi specialiştilor IT care activează în domeniul securităţii şi siguranţei. Scopul lansării oficiale a fost de a anunţa intrarea pe piaţa din Republica Moldova şi de a face cunoscut domeniul de activitate al Bosch Security Systems România prin prezentarea produselor, sistemelor şi soluţiilor de securitate Bosch.

Cu ocazia lansării oficiale, managerii de produs din cadrul Departamentului de Tehnică de Securitate şi Siguranţă Bosch au prezentat  produsele şi soluţiile de ultimă generaţie care vor fi disponibile de anul acesta şi pe piaţa din Republica Moldova. Lansarea a  atras numeroşi clienţi ai celor două companii partenere, printre care reprezentanţi ai celor mai importante unităţi bancare din Republica Moldova (Banca de Economii, Banca Socială, Banca Naţională a Republicii Moldova), reprezentanţi ai Centrului Resurselor Informaţionale de Stat, ai Centrului de Telecomunicaţii Speciale, ai Centrului Vamal, Institutului de Dezvoltare a Societăţii Informaţionale, ai Ministerului Afacerilor Interne, Aeroportului Internaţional Chişinău, dar şi reprezentanţi ai companiilor Moldtelecom sau Orange.

Bucuresti, 08.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *