free download 78 travel guides written by experts

Bosch face valuri cu noul aparat de coafat S-Waver

Bosch Electrocasnice anunţă lansarea, în luna martie, a noului produs pentru aranjarea părului din gama ProSalon de la Bosch – aparatul de coafat S-Waver. Noul aparat permite realizarea unei palete foarte largi de coafuri, de la valuri ample, specifice stilului retro, la cele ale anilor 80. Mai mult, specialiştii Bosch pun la dispoziţia clientelor care cumpără acest produs un mic manual de coafat, iar pe site-ul www.bosch-home.ro se vor găsi filme menite să inspire femeile în folosirea noului produs de coafat.

Chiar dacă specialiştii în hair styling au anunţat faptul că acum este la modă aspectul neted al părului, buclele şi valurile sunt importante, vârfurile purtându-se înspre interior. Acestea sunt tendinţele în materie de coafuri în 2012, iar Bosch pune la dispoziţia femeilor din România un nou produs de coafat potrivit pentru cele mai moderne coafuri. Astfel, cu ajutorul ondulatorului de păr pentru valuri S-Waver se pot crea patru coafuri diferite, noi şi moderne, inclusiv frumoasele „valuri S”, cărora li se datorează şi denumirea ondulatorului. De asemenea, specialiştii Bosch anunţă faptul că noul aparat de coafat permite realizarea, ’’cât ai pocni din degete’’, a valurilor ample, specifice stilurilor retro sau, alternativ, buclele firave ale anilor ’80.

Două degete pentru o coafare mai uşoară

Expresia “Cât ai pocni din degete” poate fi luată ca atare în acest context, deoarece pentru a crea aceste stiluri diferite, se pot descoperi diverse tehnici noi pentru răsucirea şuviţelor de păr în jurul dispozitivului pentru ondulare. Designul inovator cuprinde două plăci care se încălzesc, de dimensiuni diferite, peste care şi între care sunt răsucite şuviţele de păr. Diferitele stiluri de coafuri necesită abordări variate. Uneori, o şuviţă de păr separată este răsucită doar în jurul unuia dintre cele două „degete”, alteori în jurul ambelor sau chiar şi în jurul primului şi apoi al celui de-al doilea deget. Sună complicat, însă nu este deloc aşa, deoarece extremităţile cu formă specială ale plăcilor care se încălzesc facilitează răsucirea şuviţelor, evitând în acelaşi timp alunecarea părului atunci când se ondulează.

Când bucla este formată, S-Waver se îndepărtează uşor fără ca bucla să se desfacă. Mai multe sfaturi şi trucuri de utilizare sunt incluse în pachetul de livrare, în care se descriu modurile diferite de manevrare a aparatului de coafat.

Un păr bogat în bucle şi valuri, aşa cum numai profesioniştii ştiu să facă

La fel ca toate produsele din gama ProSalon de la Bosch, noul aparat este special creat pentru femeile care doresc să-şi aranjeze părul acasă, cu rezultate la fel de profesioniste ca la coafor. Aparatul S-Waver se porneşte cu ajutorul display-ului LCD. Acesta are un cablu de alimentare flexibil, de trei metri, pentru a garanta o mobilitate perfectă. Faza de încălzire scurtă, de numai 60 de secunde, economiseşte timpul îndelungat de aşteptare, întreruperea automată asigură siguranţa necesară, iar butonul de blocare a tastelor previne modificarea din greşeală a temperaturii.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *