free download 78 travel guides written by experts

BORTUN•OLTEANU comunica pentru adidas Group

Începând cu luna iunie, agenţia independentă de PR BORŢUN•OLTEANU are un nou client în protofoliu – adidas Group. Printre serviciile pe care agenţia le va oferi se numară consultanţă strategică de PR, media relations, blogger relations, social media şi evenimente de PR.

“adidas este un brand compatibil cu spiritul agenţiei noastre şi sunt convins că vom face multe lucruri frumoase împreună”, spune Bogdan Theodor Olteanu, Managing Director BORŢUN•OLTEANU.

“adidas este un brand creativ, energic, care se implică în foarte multe proiecte şi se adresează unui public variat, prin intermediul unor strategii de comunicare inedite. Am găsit în agenţia selectată o echipă de încredere, care a înţeles valorile pe care vrem noi să le transmitem şi sunt sigur că vom avea o colaborare eficientă”, declară Dimitris Karakassis, Director General adidas România.

Echipa BORŢUN•OLTEANU responsabilă de acest cont este compusă din: Mirel Dediu (PR Manager), Ioana Plopeanu (PR Executive) şi Corina Olteanu (PR Executive).

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *