free download 78 travel guides written by experts

Boomerang lansează AGENT BINKY, un nou serial animat

Noua animație va avea premiera luni, 18 mai, de la ora 16.00, la Boomerang

Boomerang lansează luni Agent Binky, un nou serial animat. Binky arată ca o pisică de casă normală, care trăiește în ceea ce pare a fi o casă normală pe o stradă normală. Dar nu este nimic normal în legătură cu Binky. El este destul de ciudat, chiar și pentru o pisică.

Casa aceea normală în care locuiește? Este o stație spațială. Tot ce este afară? Este spațiul cosmic. Sigur, poate părea o curte obișnuită cu copaci și iarbă pentru spectatori, dar, pentru Binky și echipajul său, este un teren neexplorat și necunoscut din spațiul cosmic.

Perspectiva lor este cea care modifică realitatea casei și a curții obișnuite. Totul stă în felul în care văd ei lucrurile.

Agent Binky

Agent Binky este un motan spațial. Pentru el, acesta nu este un serviciu; este o adevărată pasiune. Și a răspuns acestei chemări prin aderarea la P.U.R.S.T.

Ca agent al acestei prestigioase organizații, este pe deplin implicat în ceea ce s-a născut să facă: să-și apere oamenii de pericolele spațiului cosmic, indiferent de sacrificii, chiar dacă acest lucru înseamnă să sară peste un pui de somn.

Agent Binky se lansează la Boomerang, luni, 18 mai, de la ora 16.00, și poate fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *