bucharest tech week 2021

Book signing, sambata, la libraria Avant-Garde din Iasi

Faceconomics – o carte despre noile strategii de dezvoltare economică bazată pe avantajele reţelelor sociale

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 13.00, vă invităm la librăria Avant-Garde, alături de Aldous Mina, pentru a discuta despre volumul său, apărut în limba engleză, Faceconomics, o carte despre noile strategii de dezvoltare economică bazată pe avantajele reţelelor sociale.

Cartea scoate în evidenţă atuurile utilizării reţelelor sociale în strategiile de penetrare a pieţelor de către companii, firme de consultanţă, economişti, instituţii guvernamentale şi suprastatale, precum şi universităţi şi artişti. Acestea oferă un puternic efect de multiplicare cu resurse minime. Dezvoltarea tehnologiei face ca afacerile internaţionale să aibă o creştere puternică, intrarea pe noi pieţe devenind din ce în ce mai facilă în condiţiile unei concurenţe din ce în ce mai acerbe. Dincolo de prezentarea acestor trenduri, cartea lui Aldous Mina caută soluţii de folosire eficientă a reţelelor sociale.

Aldous Mina este absolvent al Universităţii „Liberty” din Central Virginia, specializat în afaceri internaţionale. A înfiinţat Consiliul Internaţional de Afaceri (International Business Council- IBC) în cadrul şcolii de politică şi afaceri, consiliu care a participat la numeroase colaborări între ambasadele internaţionale, în Wasinghton D.C., în mediul naţional de dezvoltare bancară, import/export, marketing global, sectoare expatriate şi integrare economică globală. A fost angajat la Departamentul de Stat al SUA şi colaborator al Băncii Mondiale şi al Fondului Monetar Internaţional. În noiembrie 2007, a fost numit să lucreze în Corpul Păcii a ONU ca şi voluntar în dezvoltarea instituţională şi a fost invitat de guvernul României să lucreze în ţara noastră. La sfârşitul perioadei desemnate, a rămas la Iaşi, ocupând un post de consul tant pentru organizaţiile multinaţionale şi afaceri locale.

Bucuresti, 15.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *