Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bono by Dan Helciug asaltat de fane la „Te cunosc de undeva!”

Sâmbăta aceasta, Dan Helciug a intrat în rolul unui artist pe care îl apreciază foarte mult şi i-a ieşit de minune! Provocările nu au lipsit însă nici de această dată, la repetiţii Dan Helciug trebuind să dezvote un erotism spiritual, aşa cum a mărturist în interviul cu Alina. Concurentul de la Te cunosc de undeva! a trebuit să înveţe să transmită acel erotism pe care Bono îl manifestă pe scenă şi care se reflectă foarte bine şi în vocea celebrului interpret.

Profund, senzual şi erotic, acestea au fost trei dintre aspectele pe care Dan Helciug a trebuit să le puncteze în rolul său, deşi cu privire la primul dintre ele au existat câteva discuţii în contradictoriu la repetiţii. Dacă Andrei Aradits a definit atitudinea celebrului interpret ca fiind macho, Dan Helciug a preferat să o numească profundă, fiecare dintre cei doi menţinându-şi ferm punctul de vedere.

Profund sau macho, Dan Helciug a reuşit să facă senzaţie pe scena de la Te cunosc de undeva! prin look, voce, dar şi prin jocul pe care l-a făcut folosindu-se de camerele de filmat. La finalul piesei, Bono by Dan Helciug a fost efectiv asaltat de fane asemeni unui star rock.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *