caravana metropolis
Shadow

Bonami aniversează 3 ani în România

Bonami, magazinul online ce comercializează produse din zona home & deco și mobilier, aniversează 3 ani de prezență pe piața din România. Cu peste 1 milion de utilizatori înregistrați, compania a crescut local cu 60% în 2019. Pentru anul următor, Bonami așteaptă o cifră de afaceri de 10 milioane euro. Pe plan internațional, compania va atinge anul acesta cifra de 75 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere totală de 40%.

Chiar în condițiile în care înregistrarea pe website nu mai este obligatorie, numărul abonaților la newsletter a crescut constant, ajungând la un milion.

Anul acesta, compania a inaugurat în Praga, pentru clienți, primul său punct de colectare a comenzilor și și-a extins depozitul cu încă 2000 mp, ajungând la 12000 mp, atât pentru a anticipa sezonul Sărbătorilor de iarnă, cât și datorită stocului crescând de piese mari de mobilier. În momentul de față, stocul companiei are 25000 de produse din toate categoriile, urmând ca până la finalul anului să fie adăugate alte câteva mii.

Bonami logo

Românii rămân fideli cumpărători ai produselor textile, în special ai covoarelor, iar mai nou, ai canapelelor extensibile. Categoria de mobilier continuă să crească, atingând anul acesta o treime din totalul achizițiilor.

Website-ul Bonami a fost îmbunătățit recent prin redefinirea categoriilor de produse, astfel încât navigarea să fie mai ușoară și intuitivă. În curând vor exista noi filtre și vor fi îmbunătățite descrierile produselor. Compania plănuiește, de asemenea, creșterea numărului de puncte pentru colectarea comenzilor și deschiderea unui showroom.

Numărul clienților ce fac cumpărături prin aplicație a crescut și el, ajungând la 8% din totalul vânzărilor.

În perioada 1 octombrie – 20 decembrie, Bonami desfășoară promoția cashback de Crăciun. Astfel, întreaga sumă a cumpărăturilor efectuate în această perioadă va fi returnată clienților în formă de credite, în contul Bonami, pe 22 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.