Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bombardier Transportation lanseaza primul concurs international de design

cu premii în valoare de 10,000 euro si posibilitatea de a fi expus la “Innotrans 2010”

Concursul pentru design de interior de tren – “YouRail – Visions of Modern Transportation” are deja 1000 de înscrieri în doar câteva zile

Bombardier Transportation anuntă lansarea unui concurs online mondial, pentru crearea unui design de interior inovativ pentru trenuri. “Yourail – Visions of Modern Transportation” apelează la consumatori pentru a da frâu liber creativitătii si a îsi exprima viziunea proprie asupra interioarelor viitoarelor trenuri.
Concursul a fost lansat mondial în luna noiembrie anul curent si poate fi accesat la www.yourail-design.bombardier.com; acesta este deschis către oricine este interesat de design-uri inovative pentru interioare de trenuri.
Participantii îsi pot înscrie gratuit propunerile pentru trei tipuri de călătorii: de plăcere, business si interurbane. Într-o a doua categorie, un instrument de configurare 3D poate fi folosit pentru a crea huse de scaune, spre a obtine interioare plăcute. Termenul-limită pentru trimiterea proiectelor este 14 decembrie 2009.

“În timp ce sugestiile venite de la operatorii de trenuri, clientii nostri directi, sunt foarte importante, acest concurs ne permite implicarea directă a pasagerilor pentru o mai bună întelegere a nevoilor acestora. De asemenea, ne va facilita propunerea de solutii inovative”, declară Martin Ertl, Chief Innovation Officer Bombardier Transportation. Acesta adaugă : ”În doar câteva zile am primit 1000 de înscrieri. Mai mult de 780 de utilizatori de internet sunt deja membri activi ai comunitătii YouRail si iau parte la ceea ce se cheamă open innovation. Acest lucru demonstrează potentialul pe care o astfel de implicare a utilizatorului final îl are în această afacere ”.

Participantii la competitie sunt invitati să trimită propunerile lor pentru diferite categorii pe Internet. Executivii Bombardier si expertii alesi vor selecta designul câstigator si vor oferi premii în valoare de 10 000 de euro (15,000 USD) pentru cele mai bune proiecte. Propunerile câstigătoare vor fi prezentate de către Bombardier în septembrie 2010 la cea mai importantă expozitie de tehnologie feroviară din lume, InnoTrans, în Berlin.

Chris Antonopoulos, vicepresedinte de Vânzări Bombardier Transportation si membru al juriului YouRail, accentuează: ”Suntem prima companie producătoare de tehnologie feroviară care crează o comunitate online pentru inovatie. Aceasta ne ajută să anticipăm nevoile utilizatorilor finali, să identificăm trendurile si să îndrumăm utilizatorii”. Directorul Bombardier Transportation accentuează importanta crescândă a design-ului interior pentru trenuri, acestea făcând parte din eforturile strategice ale companiei Bombardier, menite a face călătoria cu trenul mai confortabilă si mai atractivă pentru pasageri.
”Asemenea masinilor sau avioanelor, concurăm la acelasi nivel de confort si avantaje, sau chiar mai mare. Vehiculele precum trenul nostru de mare viteză ZEFIRO, precum si trenurile regionale ca TALENT 2 pentru Germania sau SPACIUM din Franta sunt doar câteva exemple de trenuri atrăgătoare si moderne produse de Bombardier, ce oferă confort personalizat si conditii de călătorie atractive. YouRail devine, astfel, un instrument excelent pentru a ajunge si mai aproape de vocea consumatorului, în ceea ce priveste viitoarele proiecte”.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *