free download 78 travel guides written by experts

Bombardier Transportation furnizorul mondial al anului 2011 la premiile industriei feroviare usoare

Pentru al doilea an consecutiv, Bombardier Transportation a primit prestigiosul premiu pentru Furnizorul Mondial al Anului 2011 la Premiile Industriei Feroviare Ușoare, eveniment ce a avut loc la Londra.

Germar Wacker, Președintele Diviziei de Vehicule Feroviare Ușoare, Colin S. Walton, Președinte al filialei Bombardier Transportation în Marea Britanie și Elaine Greenwood, Director de Vânzări Divizia de Vehicule Feroviare Ușoare din Marea Britanie au fost prezenți pe scenă pentru a primi una dintre cele mai apreciate distincții ale evenimentului din partea Sub-Secretarului de Stat pentru Transporturi din Marea Britanie, Norman Baker.

Membrii juriului, ce au ales să acorde acest premiu companiei Bombardier Transportation, pentru a doua oară consecutiv, au declarat cu această ocazie: “Cu peste 100.000 de tramvaie și vagoane aflate în funcționare la nivel mondial, aceasta este o companie care impune noi reguli de performanță pe piața mondială de transport urban. Noile tramvaie FLEXITY 2 furnizate pentru Blackpool reprezintă rezultatul experienței firmei Bombardier Transportation în industrie și oferă un viitor incitant pentru noua generație de tramvaie la nivel mondial.”

Referindu-se la distincţia primită, Germar Wacker, Preşedintele Diviziei de Tramvaie şi Vehicule Feroviare Uşoare a declarat: “Acest premiu subliniază capacitatea noastră de furnizor de soluții de tramvaie şi transport feroviar ușor și de partener de încredere pentru operatorii de transport din Marea Britanie. Vehiculele noastre operează cu succes în Manchester, Londra-Docklands, Londra-Croydon and Nottingham și primul nostru tramvai FLEXITY 2 a fost lansat în Blackpool."

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *