free download 78 travel guides written by experts

Bombardier Transportation castiga titlul de Compania Anului

pe piaţa feroviara mondiala, la ceremonia anuala Frost&Sullivan 2008

Bombardier Transportation este Compania Anului pe piaţa feroviară mondială în 2008, conform companiei Frost&Sullivan, lider mondial în consultanţă pentru evoluţia afacerilor. Frost and Sullivan au înmânat premiul câştigat de Bombardier în cadrul ceremoniei anuale ce a avut loc la Londra, în data de 20 noiembrie. Consultanţii au ales Bombardier pentru excelenţa neegalată de care au dat dovadă în industria în care activează, pentru realizări remarcabile şi performanţă superioară în zone ca managementul conducerii companiei, inovaţii tehnologice, servicii clienţi, dar şi în dezvoltarea strategică a produselor. 

În alegerea câştigătorului, analiştii de la Frost&Sullivan au măsurat mai mulţi factori de piaţă pentru fiecare participant, în funcţie de criterii predeterminate, concentrându-se asupra eforturilor operaţionale combinate. Aceste eforturi au fost analizate şi ierarhizate, astfel încât analiştii să poată distinge compania care va primi locul întâi în industria feroviară globală. 

„Bombardier conduce piaţa feroviară globală, depăşind în repetate rânduri cota de piaţă de 20%” a spus Patrick Rehlein, analist de cercetare al Frost&Sullivan, în timpul ceremoniei  de decernare a premiilor. „Proiectarea, dezvoltarea şi producţia unui portofoliu de material rulant la preţuri competitive  au susţinut succesul  companiei. Ceea ce vreau să subliniez este angajamentul Bombardier faţă de transportul public sustenabil, care a fost pus în evidenţă printr-o serie de inovaţii Bombardier, cum ar fi tehnologiile ECO4, prezentate de curând la târgul feroviar InnoTrans desfăşurat la Berlin, câteva dintre ele fiind premiere mondiale” adaugă analistul Frost&Sullivan.

Deorece consumul de energie şi eficienţă sunt priorităţi ale industriei feroviare, portofoliul  de produse ECO4 poate susţine operatorii feroviari să-şi îmbunătăţească disponibilitatea  şi performanţa flotelor, reducându-şi în acelaşi timp emisiile de gaze şi consumul de energie.  Concentrându-se asupra inovaţiilor, proiectării şi sustenabilităţii tehnologice, compania demonstrează clienţilor săi dedicare în realizarea unor soluţii de ultimă generaţie, în îmbunătăţirea siguranţei, a eficienţei şi în protejarea mediului. 

„Suntem incântati să primim distincţia Compania Anului pe piaţa feroviară globală in 2008”, a spus Andre Navarri, Preşedinte al Bombardier Transportation. „Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru o companie din industria feroviară. Bombardier joacă un rol-cheie în definirea mobilităţii sustenabile, pentru secolul 21, şi de asemenea în îmbunătăţirea avantajului oferit de transportul feroviar  faţă de alte mijloace de transport, răspunzând celor mai mari provocări întâmpinate în zilele noastre de operatorii feroviari din toată lumea.” a adăugat preşedintele Bombardier Transportation. 

„Ingeniozitatea şi găsirea soluţiilor pentru provocarile din ziua de astăzi sunt baza filosofică a activitaţii acestei companii. Beneficiile clienţilor sunt onorate de o reputaţie puternică a mărcii,  dar şi de încrederea acordată produselor şi serviciilor Bombardier la nivel global. Astfel, Frost & Sullivan înaintează distincţia de Compania Anului către Bombardier Transportation, pentru remarcabilă influenţă avută în piaţa feroviară globală”, concluzionează Rehlein.

Bucuresti, 02.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *