Baby Boom Show Virtual

Bombardier primeste o comanda de 55 milioane de euro in Polonia

pentru ultima generaţie de vagoane supra-etajate

BOMBARDIER DEMONSTREAZĂ dedicarea sa susţinută FAŢĂ DE PIAŢA POLONEZĂ  

Bombardier Transportation a primit o comandă pentru furnizarea a 37 de vagoane supra-etajate de nouă generaţie pentru reţeaua feroviară suburbană exploatată de Koleje Mazowieckie în regiunea Mazovia din Polonia. Contractul este evaluat la aproximativ 55 milioane de euro (76 milioane USD). Finanţarea pentru această nouă comandă este divizată între client , Regiunea Mazovia şi BEI (Banca Europeană de Investiţii). Livrarea vagoanelor este programată să se finalizeze în 2008.

Comentând asupra acestui contract, Stéphane Rambaud-Measson, Preşedinte Divizia pentru Căi Ferate Şi Metrouri a Bombardier Transportation a declarat: “Am fost întodeauna dedicaţi faţă de piaţa poloneză şi suntem încântaţi să oferim cele mai bune produse, ce includ cea mai nouă tehnologie şi avantaje în ceea ce priveşte protecţia mediului pentru unul dintre cei mai dinamici operatori din Europa Centrală, Koleje Mazowieckie. Noi anticipăm un viitor solid în Polonia pentru vagoanele noastre supra-etajate, spaţioase şi de mare capacitate şi suntem încrezători ca acestea vor creea acelaşi impact pozitiv pe care l-au avut în alte ţări europene.”
Janusz Kucmin, Preşedinte al Bombardier Transportation Polania a adăugat: “Prin prezenţa noastră locală puternică, Bombardier Transportation a fost şi este un important susţinător al modernizării infrasturucturii feroviare poloneze şi un jucător important pe piaţa de transport de mare capacitate. Suntem dedicaţi să creştem participarea noastră în susţinerea dezvoltării ţării şi suntem mândri să jucăm un rol important în dezvoltarea viitoare a industriei feroviare poloneze.”

Noua generaţie de vagoane supra-etajate ce vor fi livrate în Polonia se bucură de popularitate crescută în rândul călătorilor din alte ţări inclusiv Germania, Luxemburg, Danemarca şi Israel. De-a lungul ultimii 13 ani au fost exploatate aproximativ 2000 de vagoane supra-etajate. Doar în Germania, peste 1600 vagoane supra-etajate Bombardier transportă zilnic călătorii.  Pe parcursul expoziţiei mondiale InnoTrans 2006 ce a avut loc la Berlin, companiei Bombardier Transportation i-a fost acordată distincţia specială a Deutsche Bahn’s (cel mai mare operator european feroviar de transport de marfă şi călători) pentru calitatea deosebită şi fiabilitatea vagoanelor sale supra-etajate.

Vagoanele includ climatizare integrată dar şi un parcurs lin şi silenţios, caracteristici menite să optimizeze confortul călătorilor. Compartimente spaţioase adaptabile oricăror cerinţe, intrările largi şi podeaua coborâtă în vagoanele intermediare facilitează accesul persoanelor cu necesităţi speciale. În plus, sistemul electronic de informare a călatorilor asigură o călatorie plăcută şi adaptată uzanţelor de transport contemporane, încurajând oamenii să călătorească pe calea ferată. 

Bucuresti, 6.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *