free download 78 travel guides written by experts

Bombardier primeste o comanda aditionala de la Caile Ferate Israeliene pentru livrarea

a inca 72 de vagoane supraetajate

Israel continua sa investeasca intr-un transport public disponibil. Noile vagoane supraetajate de la Bombardier, menite sa creasca oferta de transport in comun

Bombardier Transportation a primit o comanda aditionala de la Caile Ferate Israeliene (ISR) pentru livrarea a 72 de vagoane supraetajate. Acest contract este parte din acordul cadru incheiat in octombrie 2010, care a inclus o comanda ferma pentru 78 de vagoane si prevede loturi optionale. Valoarea acestei comenzi aditionale se ridica la aproximativ 115 milioane de euro.

Vehiculele vor fi fabricate la fabrica Bombardier Transportation din Gorlitz, Germania, si in Israel.

Jean Bergé, vicepresedinte divizia de vanzari Bombardier Transportation, a declarat: “Suntem incantati de a fi preluat aceasta comanda aditionala in Israel, ce aduce numarul de vagoane supraetajate comandate de catre ISR pana in prezent in functiunea acordului-cadru la 150. Dupa castigarea a doua contracte importante pentru supraetajate in Franta si Elvetia in decursul anului 2010, povestea de succes a produselor supraetajate Bombardier continua!”

Yossi Daskal, Chief Country Representative Bombardier Transportation in Israel, a adaugat: “Acest contract aditional demonstreaza inca o data increderea pe care Caile Ferate Israeliene o investesc in Bombardier si suntem mandri sa continuam relatia de parteneriat de succes cu ISR. Aceste vagoane aditionale vor mari flota existenta de vagoane supraetajate Bombardier a ISR si vor contribui la oferta pentru un sistem de transport public disponibil in Israel”.

Bucuresti, 04.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *