free download 78 travel guides written by experts

“Bolnavul inchipuit”, un spectacol invitat la Teatrul Masca

Sambata, 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila din Pitesti va prezenta pe scena Teatrului Masca spectacolul “Bolnavul inchipuit”, ultima dintre comediile lui Moliere. Invitatia a fost lansata ca parte a proiectului “Cu teatrul prin tara”, initiat de Teatrul Masca, care va include turnee si schimburi de experienta.

“Sambata seara, in timp ce noi vom fi prezenti pe scena din Pitesti cu “Flecarelile Femeilor”, la Teatrul Masca veti putea urmari un spectacol extraordinar dupa un text de Moliere, cunoscut ca maestru al comediilor de moravuri. Un spectacol inedit, cu dueluri verbale pline de umor, in care comicul este pe alocuri sustinut chiar prin forta de sugestie a personajelor pe care dramaturgul le aduce in scena!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Piesa, la fel de actuala ca si acum 330 de ani, trateaza cu umor viciile la moda luate drept virtuti si-n ziua de azi: fatarnicia, ipocrizia si grandomania. Optimismul lui Molière nu este altceva decat un tratament prin arta asupra publicului aflat in suferinta.

Detalii pe www.masca.ro.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Centrul Vechi, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Revista Accente, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso TV, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis

Bucuresti, 15.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *