free download 78 travel guides written by experts

Boier Bibescu ne arata ca poate alaturi de Mihai Margineanu

Boier Bibescu lanseaza cea mai neasteptata colaborare muzicala a anului, "Pentru ca Pot", alaturi de Mihai Margineanu.

O piesa plina de energie ce iti arunca zambetul pe fata, "Pentru ca pot", se bucura deja de un videoclip pe masura, regizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production). Clipul filmat in Bucuresti intareste mesajul piesei si subliniaza faptul ca poti face orice daca iti doresti!

In viata este bine sa poti si pentru asta ai nevoie sa stii sa faci cat mai multe lucruri. Mihai Margineanu poate asa ca la filmarile videoclipului a propus sa piloteze avionul usor in care s-au filmat cadrele cu el si Boier Bibescu.

"A fost reala placere sa lucrez alaturi de Mihai Margineanu si ma bucur ca a acceptat propunerea mea! Pentru ca pot este o piesa de suflet si imi doresc ca publicul sa se distreze pe piesa mea la fel de mult cum ne-am distrat noi la filmari!" a declarat Bibescu.

Ghetto-ul nu mai este un subiect tabu, insa Bibescu si Mihai Margineanu aleg sa vorbeasca despre aceasta realitate direct si sa puncteze faptul ca a fi un derbedeu nu este o calitate.

"Cunosc echipa din care face parte Boier Bibescu si mi se pare flatant ca cineva din muzica tanara a ales sa colaboreze cu mine si a ales sa combine doua stiluri muzicale diferite oferind acces si publicului tanar la un alt gen muzical. Bibescu m-a convins sa colaboram prin talentul sau si prin faptul ca stie muzica!" a declarat Mihai Margineanu.

Bibescu face parte din gasca Hahaha Production, este semnat la casa de discuri Roton si s-a lansat pe piata muzicala autohtona in anul 2011 cu super hitul “Dan Spataru”, in calitate de producator muzical a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley, Corina. Cele mai importante hit-uri la care a participat in calitate de producator muzical sunt: Stinge Lumina, A ta, Marfa tare si I Want Cha. Beat-urile si abordarea sa muzicala unica l-au facut pe Boier Bibescu unul dintre cei mai apreciati producatori muzicali de la noi din tara.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *