free download 78 travel guides written by experts

Bogdan Vladau isi doneaza amprenta in scop caritabil

Bogdan Vlădău, cel mai râvnit burlac al momentului își donează amprenta palmei în scop caritabil, alăturându-se astfel campaniei “O amprentă pentru viață”, initiată de Smallprint România. “Amprentarea” lui Bogdan se va întâmpla chiar sub ochii fanilor și ai presei joi, 27 iunie, în magazinul Diverta din Unirea Shopping Center și va fi posibilă cu ajutorul unui kit special, disponibil în exclusivitate în rețeaua magazinelor Diverta.

Campania O amprentă pentru viață își propune să ajute copiii defavorizați, abandonați de părinții biologici, aflați în grija Asociației Emanuel din Dej, iar prima vedetă care a raspuns pozitiv invitației de a se alătura campaniei este Bogdan. Acestuia îi va fi luată amprenta palmei în cadrul evenimentului din Diverta Unirea pentru ca mai apoi să fie transpusă pe un pandant de argint ce urmează a fi licitat pe pagina de Facebook a Burlacului.

Cu această ocazie, Bogdan va prezenta Kitul Magic adus în România de Smallprint și distribuit în exclusivitate de Diverta, cu ajutorul căruia pot fi luate amprenta palmei, a tălpii sau chiar a buzelor, în cele mai mici detalii. Ceea ce diferențiază acest kit de altele este acuratețea deredare a amprentei, dar și faptul că este nontoxică și poate fi folosită la copii, încă din prima zi de viață. În plus, amprenta, odată imprimată pe hârtia specială din Kitul Magic, poate fi apoi transpusă pe argint pur și transformată în panadant.

Printre cei mai entuziasmați de Kitul Magic sunt părinții care își doresc să imortalizeze mânuța sau piciorușul copilului lor, astfel că la evenimentul de joi sunt așteptați cu precădere părinții care pot veni însoțiti de prichindeii lor pentru care școala Learn with Music a pregătit un program special. De asemenea, în campanie se alătură și make-up artistul Anca Rădulescu care oferă premiu participanților la evenimentul de joi două vouchere cadou – o ședință de make-up profesional și o sedință de Cryolift.

Următoarea celebritate care se va implica în campania O amprentă pentru viață este Cătălina Ponor, a cărei amprentă va fi imortalizată pe 29 iunie în Diverta din Constanța Park.

Sub sloganul "Mereu ceva nou", Diverta este cel mai important retailer de entertainment și dezvoltare personală, cu magazine în cele mai importante orașe ale țării, organizate dupa un concept unic, creat pe baza preocupărilor publicului și structurate pe trei zone de interes: "Imi place", "Ma joc si învat" și "Am succes". Diverta este un concept unic de retail concentrat pe noutate și inovație si oferă o soluție de a ține pasul cu viața cotidiană pe toate planurile vieții fiecăruia: profesional, hobby și familie. In magazinele Diverta se găsesc categorii variate de produse precum carte, film, jucării, jocuri video, papetarie.

Bucuresti, 26.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *