free download 78 travel guides written by experts

Bogdan Vladau, gazda celui mai nou sezon “Burlacita”

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Burlaciţa” va începe în această primăvară la Antena 1. Peisajele de vis, luxul şi extravaganţa contimentate cu pasiune şi surprize vor fi ingredientele acestui sezon al celui mai romantic şi, totodată, pasional reality show al momentului.

Cu toate că încă nu s-a hotărât cine va fi burlăciţa acestui sezon, rolul gazdei show-ului a fost deja adjudecat de nimeni altul decât fostul burlac Bogdan Vlădău: „Emisiunea „Burlăciţa” este o provocare pentru mine şi îmi doresc din suflet să o trec cu bine. Sunt foarte onorat de încrederea pe care Antena 1 mi-a acordat-o şi o să fac tot ce pot ca să nu dezamăgesc”, mărturiseşte prezentatorul emisiunii, Bogdan Vlădău.

Artistul a fost de-a dreptul încântat de noul statut pe care îl va avea în „Burlăciţa”: „Nu am emoţii şi nu îmi este teamă de rolul de prezentator pe care o să-l am pentru că am avut un exemplu foarte bun de la care să învăţ, Cătălin Botezatu. Sincer, am furat puţin din meseria lui Cătălin din sezonul trecut în care eu am fost cel curtat de fete”, a adăugat prezentatorul.

Cu toate că rolul de gazdă i s-a atribuit lui Bogdan, nici Cătălin Botezatu nu va sta departe de acest format pentru că el va fi guest star-ul din marea finală a acestui sezon. Proiectele actuale pe care celebrul designer le are la momentul actual şi starea de sănătate nu i-au permis să accepte şi de această dată titlul de gazdă a emisiunii „Burlăciţa”.

Bucuresti, 31.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *