free download 78 travel guides written by experts

Bogdan Nicolai intră în Clubul de Seară la Europa FM

După o pauză de un an, Bogdan Nicolai revine la radio din 5 septembrie. Bogdan Nicolai va realiza la Europa FM emisiunea “Clubul de Seară”, de luni până vineri, în intervalul 19:00 si 22:00.

“Abia așteptam să mă întorc la radio, iar Europa FM este locul perfect. Am găsit o echipă veselă și  foarte unită. Este o onoare să lucrez alături de profesionisti ca Andreea Esca, George Zafiu, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran, Vlad Petreanu sau Ciprian Dinu. Așa cum mi-am obișnuit publicul fidel, emisiunea va conține interviuri cu vedete, multă satiră, iar ascultătorii vor fi implicați atât de mult încât se vor simți parte din echipă. Pe scurt, se va râde cu gura până la căști”, spune Bogdan Nicolai.

Bogdan Nicolai este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A fost director de programe la MTV România, a scris pentru revistele The ONE, ProMotor, Times New Roman și scenarii pentru Vocea României. În radio este cunoscut pentru farsele, rubricile și personajele sale din emisiunile ProFM’sCOOL și din matinalul “Alarma ProFM”, pe care l-a prezentat între 2009 și 2014. Nicolai realizează și emisiunea de cultură “Life Couch” la ‘AlistMagazine.

Despre Europa FM – Pe aceeași frecvență cu tine!

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Europa FM a primit o mulțime de premii și titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *